Benefietdiner tijdens open dag koksopleidingen

8 april 2016

Op donderdag 21 april koken de koks van SVO en het Culinair Centrum Beverwijk een heerlijk vijfgangenmenu. De opbrengst van dit benefietdiner gaat naar de Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Het benefietdiner vindt plaats op onze locatie in Houten (Sleepboot 2). De ontvangst is tussen 17.30 en 18.30 uur en de kosten bedragen slechts €20,- per persoon.

Menu van 21 april

  • Flan van pompoen, geitenkaasparels, gepickelde bloemkool en sesamkrokant
  • Crème Agnes Sorel, gevogeltevelouté,  rauwe grotchampignons, gerookte kalfstong, rouleau wortel/parelhoen
  • Krokant buikspek, kreeftenkaramel, witlofsalade, mosterdschuim met olie, citroen en postelein
  • Gelakte lamsnek, doperwtencrème, risotto van parelgort en jus ras el hanout
  • Chocolademousse, kersen cremeux, yoghurtijs met gluhwhein saus

Op 21 april kunnen geïnteresseerden al een kijkje komen nemen vanaf 13 uur tijdens de open dag van de koksopleidingen. Voor meer informatie, aanmelden voor de open dag of het diner, klik hier.