Allround medewerker versindustrie

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    Twee jaar. Met werkervaring of de juiste vooropleiding kun je de opleiding in gemiddeld een jaar afronden.

  • Startmoment

    Starten kan in de week van 28 augustus 2017 en 15 januari 2018. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.

  • In-company

    In overleg kunnen we deze opleiding ook aanbieden binnen het bedrijf waar jij werkt.

  • Niveau

    3
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 573
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 601
    ** wijzigingen voorbehouden

Als allround medewerker versindustrie begeleid je medewerkers vakinhoudelijk bij de productiewerkzaamheden. Kennis en vaardigheden van de handelingen en kwaliteitsaspecten van versproducten en/of machines zijn belangrijk.
Je bewaakt en controleert het productieproces zodat het efficiënt en effectief verloopt en de planning  gehaald wordt. Verder analyseer je knelpunten in het productie- of verwerkingsproces. Je onderzoekt alternatieven en doet verbetervoorstellen om het productieproces te optimaliseren.
Je kunt je afhankelijk van je functie in de opleiding allround medewerker versindustrie verder specialiseren in leidinggeven, procestechniek of product/kwaliteit.

Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma allround medewerker versindustrie (crebonummer 25427).

Bekijk hier de leaflet met het totale kostenoverzicht

'Ik weet nu beter waar ik over praat'
Jordy van den Berg
Nico Sluis vleeswaren BV

Dit leer je

  • Productieproces

    Inzicht in het complete productieproces: voorbereiden, uitvoeren en optimaliseren. Verbeterpunten definiëren.

  • Kwaliteit

    Kwaliteitszorgsystemen. Kwaliteitscontroles uitvoeren op proces en product.

  • Hygiëne

    Hygiëne en voedselveiligheid.

  • Begeleiden

    Medewerkers vakinhoudelijk begeleiden

  • Specialisatie

    Techniek, leiderschap en ontwikkeling of productie

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit leer je

  • Productieproces

    Inzicht in het complete productieproces: voorbereiden, uitvoeren en optimaliseren. Verbeterpunten definiëren.

  • Kwaliteit

    Kwaliteitszorgsystemen. Kwaliteitscontroles uitvoeren op proces en product.

  • Hygiëne

    Hygiëne en voedselveiligheid.

  • Begeleiden

    Medewerkers vakinhoudelijk begeleiden

  • Specialisatie

    Techniek, leiderschap en ontwikkeling of productie

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je beheerst het productieproces tot in de puntjes.

  • Je bent in staat kritisch te kijken naar het productieproces en kunt verbetermogelijkheden signaleren.

  • Je kunt medewerkers op een prettige en effectieve manier aansturen en begeleiden.

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Best

Best

SVO vakopleiding food

De Dieze 28
5684 PT BEST
030 275 81 81

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?