McDonald’s Academy

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    # niveau 2 - 2 jaar
    # niveau 3 - 1 tot 1,5 jaar
    # niveau 4 - 2 jaar
    Heb je werkervaring of de juiste vooropleiding, dan kan het mogelijk sneller.

  • Startmoment

    Starten met deze opleiding kan op verschillende momenten in het jaar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81

  • Vooropleiding

    Om te kunnen starten met deze opleiding heb je een afgeronde mbo 1 opleiding of afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig.

  • Niveau

    234
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 236
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 421
    ** wijzigingen voorbehouden

Jij werkt bij McDonald’s, daar waar mensen snel en goed willen eten. Als medewerker ben je bijzonder gastgericht, je hebt talent voor verkopen en in de opleiding McDonald’s zorg je dat gasten snel en goed geholpen worden. Je takenpakket is divers: je bereidt producten, serveert gerechten en helpt de gasten. Hygiënisch werken vind je heel belangrijk. Je zorgt dat de
producten er lekker uitzien en dat de zaak schoon is.

Je leert ook omgaan met de verschillende mensen. Ik merk dat ik daardoor meer geduld heb gekregen.
Belinda Nobel
McDonald's Moordrecht

Dit leer je

  • Voedingsleer en warenkennis

    Je leert meer over de producten waarmee je werkt

  • Kwaliteit

    Je leert meer over wat kwaliteit is en hoe te beïnvloeden

  • Gastvrijheid

    Je leert meer over hoe gastvriendelijkheid werkt bij McDonald's

  • Apparatuur

    Je leert meer over apparatuur en het gebruik ervan

  • Processen

    Je leert meer over belangrijke (werk)processen bij McDonald's

  • Financieel

    Je leert meer over financiële aspecten

Dit leer je

  • Voedingsleer en warenkennis

    Je leert meer over de producten waarmee je werkt

  • Kwaliteit

    Je leert meer over wat kwaliteit is en hoe te beïnvloeden

  • Gastvrijheid

    Je leert meer over hoe gastvriendelijkheid werkt bij McDonald's

  • Apparatuur

    Je leert meer over apparatuur en het gebruik ervan

  • Processen

    Je leert meer over belangrijke (werk)processen bij McDonald's

  • Financieel

    Je leert meer over financiële aspecten

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je kent verschillende verkooptechnieken en weet deze in de praktijk in te zetten.

  • Je kunt goed uit de voeten met de meeste bereidingstechnieken die in de fastservice gebruikt worden.

  • Het beheren van de voorraad is aan jou wel toevertrouwd. Je zorgt dat alles voorradig is en voorkomt verspilling.

  • Je weet meer over bedrijfsformules

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Groei!

    Handig voor nu én een goede investering in je toekomst! Het biedt je optimale mogelijkheden om door te kunnen groeien bij McDonald's

  • Persoonlijk

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring en zijn experts op hun vakgebied.

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je praktijkbegeleider.

  • Praktijkdagen

    We combineren lesdagen met praktijkdagen. Extra dagen in een McDonald's restaurant, waardoor theorie en praktijk nog beter bij elkaar aansluit.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Groei!

    Handig voor nu én een goede investering in je toekomst! Het biedt je optimale mogelijkheden om door te kunnen groeien bij McDonald's

  • Persoonlijk

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring en zijn experts op hun vakgebied.

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je praktijkbegeleider.

  • Praktijkdagen

    We combineren lesdagen met praktijkdagen. Extra dagen in een McDonald's restaurant, waardoor theorie en praktijk nog beter bij elkaar aansluit.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Ik snap nu beter waarom dingen op een bepaalde manier moeten gebeuren. Als je de risico’s kent, werk je bewuster.
Iris van Veen

McDonald's Heerhugowaard

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Almere

Almelo

Apollolaan 1
7604 EH ALMELO
030 275 81 81

Amstelveen

Color Business Center

Gondel 1
1186 MJ
030 275 81 81

SVO Arnhem

Arnhem

Winford

Willemsplein 21
6811 KB Arnhem
030 275 81 81

SVO Best

Best

SVO vakopleiding food

De Dieze 28
5684 PT BEST
030 275 81 81

SVO Breda

Breda

Apollo Hotels & Resorts  

Stationsplein 14
4811 BB Breda
030 275 81 81

SVO Goes

Goes

Stationspark 39
4462 DZ GOES
030 275 81 81

SVO Groningen

Groningen

Euroborg stadion

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen
030 275 81 81

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Houten

Houten

SVO vakopleiding food

Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81

SVO Leeuwarden

Leeuwarden

Mr. P.J. Troelstraweg 147-a
8919 AA LEEUWARDEN
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Roermond

Roermond

Jagerstraat 6
6042 KA ROERMOND
030 275 81 81

SVO Rotterdam

Rotterdam

Bouwcentrum Business Center

Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
030 275 81 81

SVO Valkenburg

Valkenburg

Hotel en Restaurant Tummers

Stationsstraat 21
6301 EZ Valkenburg aan de Geul
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?