Eerste medewerker fastservice

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    De opleiding duurt 2 jaar. Heb je werkervaring of de juiste vooropleiding dan rond je de opleiding gemiddeld in 1 jaar af.

  • Startmoment

    Starten kan in de week van 28 augustus 2017 en 8 januari, 12 februari en 14 mei 2018. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.

  • Vooropleiding

    Om te kunnen starten heb je een afgeronde mbo-opleiding Medewerker fastservice op niveau 2 nodig. Rechtstreekse instroom is ook mogelijk.

    Na aanmelding nemen we contact met je op voor een intakegesprek. Het is mogelijk dat je daarna nog een intaketest taal of rekenen doet. Deze test is om jouw niveau te bepalen, jou een studieadvies te geven en je beter te kunnen begeleiden tijdens jouw opleiding.

  • Niveau

    3
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 573
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 417
    ** wijzigingen voorbehouden

Als eerste medewerker fastservice ben je de rechterhand van je manager. Of misschien ben je wel de manager in opleiding. Je geeft leiding aan een team, coacht je collega’s en zorgt dat de regels in het bedrijf worden nageleefd. Kortom, met de opleiding eerste medewerker fastservice zorg jij dat alle werkzaamheden soepel verlopen en dat gasten optimaal worden bediend.

Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma eerste medewerker fastservice (crebonummer 25176).

Bekijk hier de leaflet met het totale kostenoverzicht

‘Ik snap nu beter waarom dingen op een bepaalde manier moeten gebeuren’
Iris van Veen
McDonald's Heerhugowaard

Dit leer je

  • Bedrijfsformules

    Kenmerken van een bedrijfsformule.

  • Kwaliteit

    Wat bepaalt kwaliteit en hoe te beïnvloeden.

  • Personeel

    Efficiënt inzetten van personeel.

  • Gastvrijheid

    Optimaal gasten bedienen.

  • Voorraadbeheer

    Evenwicht tussen voldoende voorraad en lage kosten.

  • Regelgeving

    Wet- en regelgeving van een horeca bedrijf.

Dit leer je

  • Bedrijfsformules

    Kenmerken van een bedrijfsformule.

  • Kwaliteit

    Wat bepaalt kwaliteit en hoe te beïnvloeden.

  • Personeel

    Efficiënt inzetten van personeel.

  • Gastvrijheid

    Optimaal gasten bedienen.

  • Voorraadbeheer

    Evenwicht tussen voldoende voorraad en lage kosten.

  • Regelgeving

    Wet- en regelgeving van een horeca bedrijf.

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je hebt inzicht in het verkoopproces en levert hier een positieve bijdrage aan.

  • Je beheerst de meeste bereidingstechnieken die in de fastservice worden gebruikt.

  • Je hebt alle kennis in huis om de voorraad te beheren en bestellingen te plaatsen.

  • Je geeft prettig en effectief leiding aan medewerkers.

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Maatwerk

    We houden rekening met wat je al kunt en weet. En met wat jij graag wilt leren uiteraard. Tijdens de opleiding blijven we hierover in overleg.

  • Digitaal portfolio

    Tijdens de opleiding verzamel je informatie over wat je hebt geleerd in een digitaal portfolio. Zo heb je altijd overzicht over wat je al hebt gedaan en wat er nog ontbreekt.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Maatwerk

    We houden rekening met wat je al kunt en weet. En met wat jij graag wilt leren uiteraard. Tijdens de opleiding blijven we hierover in overleg.

  • Digitaal portfolio

    Tijdens de opleiding verzamel je informatie over wat je hebt geleerd in een digitaal portfolio. Zo heb je altijd overzicht over wat je al hebt gedaan en wat er nog ontbreekt.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Almere

Almelo

Apollolaan 1
7604 EH ALMELO
030 275 81 81

Amstelveen

Color Business Center

Gondel 1
1186 MJ
030 275 81 81

SVO Best

Best

SVO vakopleiding food

De Dieze 28
5684 PT BEST
030 275 81 81

SVO Breda

Breda

Apollo Hotels & Resorts  

Stationsplein 14
4811 BB Breda
030 275 81 81

SVO Groningen

Groningen

Euroborg stadion

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen
030 275 81 81

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Houten

Houten

SVO vakopleiding food

Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81

SVO Valkenburg

Valkenburg

Hotel en Restaurant Tummers

Stationsstraat 21
6301 EZ Valkenburg aan de Geul
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Roermond

Roermond

Jagerstraat 6
6042 KA ROERMOND
030 275 81 81

SVO Rotterdam

Rotterdam

Bouwcentrum Business Center

Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

SVO Leeuwarden

Leeuwarden

James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden
030 275 81 81

Velp

Larensteinselaan 26B
6882 CT
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?