Productiemedewerker vleesbewerking

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    De opleiding duurt 2 jaar.

  • Startmoment

    Starten kan in de week van 28 augustus 2017 en 15 januari 2018. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.

  • Vooropleiding

    Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.

  • Niveau

    2
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 236
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 677
    ** wijzigingen voorbehouden

Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt verwerkt. Dat is het werk van een productiemedewerker vleesbewerking. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid: dat is waar het om draait in jouw vak. Met de opleiding productiemedewerker vleesbewerking bereik je dit.

Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma medewerker versindustrie (crebonummer 25428).

Bekijk hier de leaflet met het totale kostenoverzicht

Ik wilde verder in het vlees
Sam de Koning

Dit leer je

  • Productie

    Inzicht in het productieproces. Bewerkt en verwerkt versproducten

  • Hygiëne

    Op orde houden van de eigen werkplek

  • Kwaliteit

    Bewaken van de kwaliteit en het uitvoeren van proces- en productcontroles

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden

Dit leer je

  • Productie

    Inzicht in het productieproces. Bewerkt en verwerkt versproducten

  • Hygiëne

    Op orde houden van de eigen werkplek

  • Kwaliteit

    Bewaken van de kwaliteit en het uitvoeren van proces- en productcontroles

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je hebt inzicht in het productieproces en levert hieraan een positieve bijdrage.

  • Je beschikt over alle vaardigheden om je werk optimaal uit te voeren.

  • Je hebt een goede productkennis en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Best

Best

SVO vakopleiding food

De Dieze 28
5684 PT BEST
030 275 81 81

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?