Verkoopmedewerker vers

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    De opleiding duurt 2 jaar. Heb je werkervaring of de juiste vooropleiding dan rond je de opleiding gemiddeld in 1 jaar af.

  • Startmoment

    Starten kan in de week van 28 augustus 2017 en 15 januari 2018. Neem voor meer informatie over startmomenten contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.

  • Vooropleiding

    Om te starten heb je een afgeronde mbo-opleiding op niveau 1 of een afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig.

    Na aanmelding nemen we contact met je op voor een intakegesprek. Het is mogelijk dat je daarna nog een intaketest taal of rekenen doet. Deze test is om jouw niveau te bepalen, jou een studieadvies te geven en je beter te kunnen begeleiden tijdens jouw opleiding.

  • Niveau

    2
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 236
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 736
    ** wijzigingen voorbehouden

Je kent als verkoopmedewerker vers de versproducten in de supermarkt door en door. Van vlees tot groenten en van vis tot brood. Je bewerkt producten en voorziet klanten van goede adviezen. De ontvangst van goederen en het mooi presenteren van producten is aan jou wel toevertrouwd. Zo kunnen klanten niet meer om jouw versproducten heen.

Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma medewerker vers (crebonummer 25423).

Bekijk hier de leaflet met het totale kostenoverzicht

'Ik leer veel over alles wat met de supermarkt te maken heeft'
Henk de Jonge
PLUS

Dit leer je

  • Verkoop

    Verkoopgesprekken voeren. Verpakken versproducten.

  • Hygiëne

    Persoonlijke verzorging. Werkruimte schoonmaken.

  • Productie

    Bewerken en verwerken van versproducten. Gebruik van snijmachines en snijtechnieken.

  • Ontvangst

    Correct ontvangen en opslaan. Beoordelen kwaliteit. Goed reageren bij afwijkingen.

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. CAO en werk & inkomen. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit leer je

  • Verkoop

    Verkoopgesprekken voeren. Verpakken versproducten.

  • Hygiëne

    Persoonlijke verzorging. Werkruimte schoonmaken.

  • Productie

    Bewerken en verwerken van versproducten. Gebruik van snijmachines en snijtechnieken.

  • Ontvangst

    Correct ontvangen en opslaan. Beoordelen kwaliteit. Goed reageren bij afwijkingen.

  • Functioneren

    Werkhouding en instelling. CAO en werk & inkomen. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je kent het verkoopproces en levert daar een positieve bijdrage aan.

  • Je hebt oog voor kwaliteit en kunt producten bij ontvangst controleren en opslaan.

  • Je bent in staat een goed adviesgesprek te voeren met verschillende soorten klanten.

  • Je weet precies hoe je producten verwerkt tot verkoopklare versproducten.

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Best

Best

SVO vakopleiding food

De Dieze 28
5684 PT BEST
030 275 81 81

SVO Goes

Goes

Stationspark 39
4462 DZ GOES
030 275 81 81

SVO Groningen

Groningen

Euroborg stadion

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen
030 275 81 81

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Houten

Houten

SVO vakopleiding food

Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81

SVO Roermond

Roermond

Jagerstraat 6
6042 KA ROERMOND
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?