Training
Assortiment Brood & Bake-off

Praktische informatie

  • Duur

    4 dagdelen van 3 uur en 1 dagdeel van 4,5 uur.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 435,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Hoe kun je brood het beste bewaren? En welk brood is glutenvrij? Klanten hebben veel vragen en daarop weet jij het antwoord. Met jouw kennis van het assortiment brood en bake-off kun je de voorraad op peil houden, producten ontvangen, controleren en goed opslaan. Op die manier voorkom je verspilling. Je maakt een slim bakplan en weet brood en afbakproducten mooi te presenteren.

Dit leer je

  • Assortiment

    Uitgebreide kennis van brood en afbakproducten.

  • Voorraad

    Bestellen, ontvangen en controleren. Opslag van goederen. Voorkomen van verspilling.

  • Organiseren

    Bakplan opstellen.

  • Presenteren

    Diverse presentatietechnieken.

  • Hygiëne

    Voedselveiligheid, hygiënecode, opstellen schoonmaakplan.

Dit leer je

  • Assortiment

    Uitgebreide kennis van brood en afbakproducten.

  • Voorraad

    Bestellen, ontvangen en controleren. Opslag van goederen. Voorkomen van verspilling.

  • Organiseren

    Bakplan opstellen.

  • Presenteren

    Diverse presentatietechnieken.

  • Hygiëne

    Voedselveiligheid, hygiënecode, opstellen schoonmaakplan.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Je weet precies hoe je brood en afbakproducten presenteert binnen de kaders van jullie winkelformule en hoe je verspilling voorkomt.

  • Met jouw kennis kun je klanten goed adviseren en weet je (kritische) vragen te beantwoorden.

  • Je hebt alle kennis in huis om producten te bestellen, ontvangen, controleren en opslaan.

  • Je hebt kennis van voedselveiligheid en weet hoe je hygiënisch te werk gaat.