Training
Assortiment kaas

Praktische informatie

  • Duur

    3 dagdelen van 3 uur.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 260,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Hoe kun je kaas het beste bewaren? En welke kaas is geschikt voor kaasfondue? Klanten hebben veel vragen en daarop weet jij het antwoord na de training assortiment kaas. Met jouw kennis kun je de voorraad beheren en veilig en schoon werken staat bij jou hoog in het vaandel. Het voorsnijden, verpakken en etiketteren van kaas kent voor jou geen geheimen. Je hebt een brede basiskennis, maar weet ook alles van de laatste trends op kaasgebied. En daarom kopen klanten kaas het liefst bij jou!

Dit leer je

  • Assortiment

    Uitgebreide kennis van kaas en kaassoorten.

  • Trends

    Laatste trends op kaasgebied.

  • Voorraad

    Bestellen, ontvangen en controleren. Opslag. Voorkomen verspilling.

  • Verwerken

    Voorsnijden, verpakken en etiketteren.

  • Presenteren

    Diverse presentatietechnieken.

  • Verkoop

    Klantvriendelijk verkopen. Proactief klanten benaderen.

Dit leer je

  • Assortiment

    Uitgebreide kennis van kaas en kaassoorten.

  • Trends

    Laatste trends op kaasgebied.

  • Voorraad

    Bestellen, ontvangen en controleren. Opslag. Voorkomen verspilling.

  • Verwerken

    Voorsnijden, verpakken en etiketteren.

  • Presenteren

    Diverse presentatietechnieken.

  • Verkoop

    Klantvriendelijk verkopen. Proactief klanten benaderen.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Goudse kazen, harde, verse en blauwaderkazen. Wittekort en rodekorst. Geiten- en schapenkaas: er is geen kaas in de winkel waar jij niets van weet.

  • Met jouw kennis kun je klanten goed adviseren en weet je (kritische) vragen te beantwoorden.

  • Je weet precies hoe je kaas mooi presenteert binnen de kaders van jullie winkelformule.

  • Je kunt de voorraad beheren en weet hoe je verspilling voorkomt.