Training
Bereidingstechnieken AGF

Praktische informatie

  • Duur

    2 dagdelen van 5 uur

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 325,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Wat is het verschil in bereiding tussen blancheren en koken? Wanneer kies je voor grillen, bakken, of wokken? En wat is daarvan het effect op de smaak van een product? Jij weet hoe je AGF-producten op verschillende manieren gezond en lekker kunt bereiden. Je verrast klanten met praktische adviezen en originele ideeën.

Dit leer je

  • Bereiden

    Diverse technieken zoals koken, stoven, blancheren, bakken en smoren. Roerbakken wokken, grillen, flamberen en gratineren.

  • Snijden

    Veelvoorkomende snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

  • Smaak

    Kennis van smaak, kruiden, specerijen, oliën en andere vetstoffen.

Dit leer je

  • Bereiden

    Diverse technieken zoals koken, stoven, blancheren, bakken en smoren. Roerbakken wokken, grillen, flamberen en gratineren.

  • Snijden

    Veelvoorkomende snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

  • Smaak

    Kennis van smaak, kruiden, specerijen, oliën en andere vetstoffen.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Met jouw kennis kun je klanten goed adviseren over het bereiden van AGF-producten.

  • Je bent je meer bewust van smaken en hoe je deze kunt beïnvloeden.

  • Je hebt kennis van snij- en bereidingstechnieken.