Training
Bereidingstechnieken vis

Praktische informatie

  • Duur

    2 dagdelen van 5 uur. Theorie en praktijk worden afgewisseld.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 325,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou op de zaak verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Wat is het verschil tussen pocheren en stomen van vis? En wanneer kies je voor grillen, bakken of wokken? Tijdens deze training ga je zelf aan de slag met zeven bereidingstechnieken van vis. Hierdoor kun je klanten nog beter adviseren bij hun aankoop.

Dit leer je

  • Bereiden

    Theorie en praktijk rond zeven bereidingstechnieken.

  • Adviseren

    Verkoop- en adviesgesprekken.

  • Proeven

    Smaken herkennen en beïnvloeden.

  • Demonstreren

    Organisatie van een demonstratie in de winkel.

Dit leer je

  • Bereiden

    Theorie en praktijk rond zeven bereidingstechnieken.

  • Adviseren

    Verkoop- en adviesgesprekken.

  • Proeven

    Smaken herkennen en beïnvloeden.

  • Demonstreren

    Organisatie van een demonstratie in de winkel.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Je beheerst zeven verschillende bereidingstechnieken voor vis.

  • Je kunt klanten goed adviseren over de verschillende mogelijkheden om vis te bereiden.

  • Je weet wanneer je welke specerijen, oliën en andere vetstoffen gebruikt.

  • Je hebt alle kennis in huis om demonstraties in de winkel geven.