Training
Bereidingstechnieken wild en gevogelte

Praktische informatie

  • Duur

    2 dagdelen van 5 uur. Theorie en praktijk worden afgewisseld.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 355,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Wild en gevogelte vinden veel mensen lekker en bijzonder. Maar hoe maak je het goed klaar? Met jouw advies durven klanten het thuis aan. Jij kent zeven bereidingstechnieken voor wild en gevogelte en je geeft tips over kruiden en specerijen die erbij passen. Met jouw praktische adviezen en originele ideeën verras je klanten telkens weer.

Dit leer je

  • Bereiden

    Aan de slag met zeven technieken: stoven, bakken, wokken, grillen, konfijten, sous-vide en ovenbereiding.

  • Beoordelen

    Bereide producten beoordelen.

  • Smaak

    Kennis van smaak, kruiden, specerijen, oliën en andere vetstoffen.

Dit leer je

  • Bereiden

    Aan de slag met zeven technieken: stoven, bakken, wokken, grillen, konfijten, sous-vide en ovenbereiding.

  • Beoordelen

    Bereide producten beoordelen.

  • Smaak

    Kennis van smaak, kruiden, specerijen, oliën en andere vetstoffen.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Jij kunt klanten goed adviseren over het bereiden van wild en gevogelte.

  • Je bent je meer bewust van smaken en weet hoe je deze kunt beïnvloeden.

  • Je hebt kennis van bereidingstechnieken en weet meer over smaken, kruiden en specerijen.