Training
Masterclass worstmaken

Praktische informatie

  • Duur

    2 dagdelen van 6 uur

  • Kosten

    € 699,- exclusief btw per deelnemer, inclusief diner en consumpties. Deelnemers aan de masterclass werken met een receptenmap; deze is bij de prijs inbegrepen.​

Zelfgemaakte ambachtelijke specialiteiten zijn de manier om je als vakman en vakspecialist te onderscheiden. Hierbij is het ook interessant om over de grens te kijken, omdat producten uit andere landen voor de Nederlandse markt interessant kunnen zijn. De Masterclass worstmaken met Paul van Trigt en Ronnie Poeste is daarom gericht op het kunnen maken en toepassen van innovaties.
Aan bod komen: patés encroutes, vleespasteien met blokrand, mozaïekroulades, aspicterrines, authentieke spekgarneringen op vers vlees en luxe worstmakerijsnacks voor Pasen.
Hierbij komen recept- en achtergrondkennis en de foutenanalyse bij deze productgroepen in praktijk en theorie aan de orde.

Dit leer je

  • Techniek

    Je leert verschillende technieken en vaardigheden van de te maken specialiteiten.

  • Nieuwe recepten

    Je leert over bijzondere, onderscheidende recepten en producten uit eigen worstmakerij voor onder andere feestdagen en buffetten.

  • Kennis

    Je vergroot je kennis rondom receptenopbouw en foutenanalyse.

Dit leer je

  • Techniek

    Je leert verschillende technieken en vaardigheden van de te maken specialiteiten.

  • Nieuwe recepten

    Je leert over bijzondere, onderscheidende recepten en producten uit eigen worstmakerij voor onder andere feestdagen en buffetten.

  • Kennis

    Je vergroot je kennis rondom receptenopbouw en foutenanalyse.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • zelfstandig diverse onderscheidende specialiteiten maken.

  • werken met losse kruiden, specerijen en andere ingrediënten en hulpstoffen.

  • productafwijking of productiefouten analyseren en verklaren.