Training
Snijden en verpakken van vleeswaren

Praktische informatie

  • Duur

    2 dagdelen van 3 uur.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 230,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Hoe dik snijd je rosbief en wat is de ideale snijdikte van ontbijtspek? En op welke manier verpak je verschillende soorten vleeswaren? Door goed en slim te verpakken kun je kosten besparen en ziet jouw afdeling er op en top uit. Tijdens deze training snijden en verpakken vleeswaren doe je kennis op over de vleeswaren die bij jou in de winkel verkocht worden. Je leert met snijmachines omgaan en gaat praktisch aan de slag met het snijden en verpakken.

Dit leer je

  • Productkennis

    Kennis van enkelvoudig en meervoudig, samengestelde producten.

  • Snijmachine

    Types, onderdelen, werking en veiligheid.

  • Snijden

    Snijdiktes en efficiënt snijden.

  • Verpakken

    Op de juiste manier verpakken.

Dit leer je

  • Productkennis

    Kennis van enkelvoudig en meervoudig, samengestelde producten.

  • Snijmachine

    Types, onderdelen, werking en veiligheid.

  • Snijden

    Snijdiktes en efficiënt snijden.

  • Verpakken

    Op de juiste manier verpakken.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Je hebt kennis van de vleeswaren die bij jou in de winkel verkocht worden.

  • Je weet hoe dik je de verschillende soorten vleeswaren moet snijden.

  • Kostenbesparend en efficiënt werken is voor jou heel logisch.

  • Je bent in staat vleeswaren op de juiste manier te verpakken.