Training
Traiteur voor- en nagerechten

Praktische informatie

  • Duur

    1 dagdeel van 5 uur

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 290,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Deze training kunnen we bij jou in het bedrijf verzorgen of op een van de SVO-locaties.

Welk voorgerecht past bij een hoofdgerecht met lamsbout? En wat is het perfecte, gezonde fruitdessert? Jij zit vol ideeën en hebt kennis van goede smaakcombinaties. Je weet met de training traiteur voor- en nagerechten klanten telkens te verrassen met nieuwe voor- en nagerechten.

Dit leer je

  • Voorgerechten

    Verschillende voorgerechten maken.

  • Soepen

    Werken met recepten.

  • Nagerechten

    Ideeën voor verpakking en presentatie.

Dit leer je

  • Voorgerechten

    Verschillende voorgerechten maken.

  • Soepen

    Werken met recepten.

  • Nagerechten

    Ideeën voor verpakking en presentatie.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Met jouw kennis van smaken en producten weet je lekkere en passende combinaties te maken.

  • Goede basis voor soep maken. Bereiding diverse soorten soepen.

  • Bereiding desserts: van aardbeienbavarois tot chocolademousse.