Training
Vakopleiding AGF culinair

Praktische informatie

  • Duur

    15 dagdelen van 4 uur.

  • Kosten

    De kosten zijn per persoon € 1.650,- exclusief btw. Subsidie aanvragen is mogelijk op verschillende trainingen.

  • Locatie

    Neem contact met ons op om te kijken op welke locatie bij jou in de buurt deze training binnenkort start.

Als het gaat om de bereiding en kennis van aardappelen, groenten en fruit weet jij het antwoord op de meest uiteenlopende vragen. Of het nu over appels, wortelen of peterselie gaat, of over kiemgroenten, zuidvruchten en paddenstoelen: Jij weet alles van de bereiding van AGF, maar ook van voedingswaarde en ziektebeelden van producten en bereiding. In jouw bedrijf zet jij een aantrekkelijke bereiding en presentatie van maaltijden en gerechten neer en ga je veilig en schoon te werk. Verspilling probeer je zo goed mogelijk te voorkomen. Als je de training succesvol afrondt, kun je het diploma Vakopleiding AGF culinair halen.

Dit leer je

  • Groenten

    Productkennis van aardappelen, groenten, kruiden, kiemgroenten en paddenstoelen.

  • Fruit

    Productkennis van hard fruit, zacht fruit, zuidvruchten, citrusfruit, noten en exoten.

  • Productontwikkeling

    met richtlijnen voor voedselveiligheid, promotie en calculatie.

  • Bereiden

    Bereiding in de praktijk.

Dit leer je

  • Groenten

    Productkennis van aardappelen, groenten, kruiden, kiemgroenten en paddenstoelen.

  • Fruit

    Productkennis van hard fruit, zacht fruit, zuidvruchten, citrusfruit, noten en exoten.

  • Productontwikkeling

    met richtlijnen voor voedselveiligheid, promotie en calculatie.

  • Bereiden

    Bereiding in de praktijk.

Dit kun je er mee

Na de training kun je:

  • Je hebt alle kennis in huis om AGF-producten op verschillende manieren te bereiden.

  • Met jouw uitgebreide kennis weet je alles van voedingswaarden en ziektebeelden van AGF.

  • Je bent in staat om AGF te bereiden, rekening houdend met allergenen en diëten.

  • Je weet hoe je veilig en schoon te werk gaat.