Brood & banket

Alles over brood en bake-off: uitgebreide productkennis, oog voor kwaliteit, het maken van een slim bakplan en goede presentatie: je leert het bij SVO met een broodopleiding.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • 8 sep 2017

    Colour Kitchen start campagne ‘No social waste’

    Meer aandacht krijgen voor sociaal ondernemen. Dat is het doel dat de Colour Kitchen wil bereiken met de campagne ‘No…

    Lees verder

Vacatures

  • Bakkers

    Braas Brood- en Banketbakkerij BV

    Bekijk

    Medewerkers Technische Dienst

    Braas Brood- en Banketbakkerij BV

    Bekijk

    verkoopmedewerker m/ v

    Bakker Bart

    Bekijk

    Verkoopmedewerker Niveau 2 of 3

    Vof Welten h.o. Bakkerij Bart

    Bekijk

    Operator Productie Vlaai

    Bakkersland Sevenum BV

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners