Brood & banket

Alles over brood en bake-off: uitgebreide productkennis, oog voor kwaliteit, het maken van een slim bakplan en goede presentatie: je leert het bij SVO met een broodopleiding.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Bezoek onze open avond in maart
    13 mrt 2017

    Bezoek een open avond in maart

    Eind maart staan bij SVO vakopleiding food open avonden op het programma bij de verschillende opleidingslocaties. Iedereen die geïnteresseerd is…

    Lees verder

Vacatures

  • Medewerkers Technische Dienst

    Braas Brood- en Banketbakkerij BV

    Bekijk

    Bakkers

    Braas Brood- en Banketbakkerij BV

    Bekijk

    Bakker

    Bakker Bart Goes

    Bekijk

    Operator Productie Vlaai

    Bakkersland Sevenum BV

    Bekijk

    Bakker Brood & Banket

    Flexspecialisten

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners