Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Bezoek onze open avond in maart
    13 mrt 2017

    Bezoek een open avond in maart

    Eind maart staan bij SVO vakopleiding food open avonden op het programma bij de verschillende opleidingslocaties. Iedereen die geïnteresseerd is…

    Lees verder

Vacatures

  • leerling kok

    Slagerij Traiteur Billet

    Bekijk

    Kok / Zelfstandig Werkend Kok

    De Schatberg

    Bekijk

    Zelfstandig werkende kok

    Fort de Batterijen

    Bekijk

    kok

    PUNK PIZZA

    Bekijk

    Zelfstandig Werkend Kok

    Keurslagerij van der Meer

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners