Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • 8 sep 2017

    Colour Kitchen start campagne ‘No social waste’

    Meer aandacht krijgen voor sociaal ondernemen. Dat is het doel dat de Colour Kitchen wil bereiken met de campagne ‘No…

    Lees verder

Vacatures

  • verkoopmedewerker(ster) ca 18 tot 21 jaar+rijbewijs

    Maaltijdspecialist De Keulse Pot

    Bekijk

    Partycatering kok /pitmaster

    Catering witteveen bv

    Bekijk

    Keukenhulp

    Vernooy Catering BV

    Bekijk

    Kok / Zelfstandig Werkend Kok

    De Schatberg

    Bekijk

    Kok/productiemedewerker

    slagerij van der Zalm

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners