Kijkje in de toekomst

15 maart 2018

Weet jij hoe je andere mensen laat shinen? Hou je van lekker eten en zit gastvrijheid in je genen? Ben jij een echte teamplayer en sta je te trappelen om een fastservice restaurant te runnen? Dan is de mbo-opleiding Food, Hospitality & Leadership echt iets voor jou!

Wat je er allemaal mee kan? Dat laten we je graag zien! In de maand mei kun jij een kijkje in de toekomst nemen. Je loopt een dag mee in de praktijk, ontmoet foodprofessionals en gaat ontdekken wat jij allemaal kan na het afronden van je studie. Neem een kijkje in jouw toekomst en meld je nu aan! Aanmelden kan eenvoudig door Martijn een app te sturen op 06 432 64 416.

Heb je nu al vragen?
Neem dan contact op met Martijn Rosink via m.rosink@svo.nl of stuur Martijn een app op: 06 432 64 416.