Bedrijven

Persoonscertificering

Persoonscertificering

Altijd up-to-date met persoonscertificering
Voor bedrijven is het belangrijk dat leidinggevenden en medewerkers voldoen aan de eisen van het beroep. Medewerkers in de voedingsindustrie moeten bijvoorbeeld weten hoe zij veilig en hygiënisch kunnen werken met voedingsmiddelen. Wilt u aan kunnen tonen dat uw medewerkers vakbekwaam zijn? Dat kan met persoonscertificering.

Na succesvolle afronding van een opleiding of training ontvangt de deelnemer een certificaat. Het voordeel van persoonscertificering is dat de deelnemer via periodieke toetsing moet laten zien dat hij of zij nog steeds aan de actuele eisen van het beroep voldoet. Hierdoor kan de werkgever erop vertrouwen dat de vakbekwaamheid van een medewerker altijd up-to-date is.

SVO Lobex is een onafhankelijke certificatie-instelling die controleert of de vereiste competenties ook daadwerkelijk worden getoetst. Verder stelt de instelling de examens en toetsingsreglementen op en beslist over de afgifte van certificaten. Ook houdt de instelling in de gaten dat de periodieke toetsing op tijd plaatsvindt.

Onze tevreden klanten

Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'