Persoonscertificering

Altijd up-to-date met persoonscertificering
Voor bedrijven is het belangrijk dat leidinggevenden en medewerkers voldoen aan de eisen van het beroep. Medewerkers in de voedingsindustrie moeten bijvoorbeeld weten hoe zij veilig en hygiënisch kunnen werken met voedingsmiddelen. Wilt u aan kunnen tonen dat uw medewerkers vakbekwaam zijn? Dat kan met persoonscertificering.

Na succesvolle afronding van een opleiding of training ontvangt de deelnemer een certificaat. Het voordeel van persoonscertificering is dat de deelnemer via periodieke toetsing moet laten zien dat hij of zij nog steeds aan de actuele eisen van het beroep voldoet. Hierdoor kan de werkgever erop vertrouwen dat de vakbekwaamheid van een medewerker altijd up-to-date is.

Certifex Food is een onafhankelijke certificatie-instelling die controleert of de vereiste competenties ook daadwerkelijk worden getoetst. Verder stelt de instelling de examens en toetsingsreglementen op en beslist over de afgifte van certificaten. Ook houdt de instelling in de gaten dat de periodieke toetsing op tijd plaatsvindt.