Doe mee

De wereld van SVO draait om eten en drinken, in de breedste zin van het woord. We leiden niet alleen koks, slagers of visspecialisten op. Bij ons kun je ook terecht als je wil werken als productiemedewerker, teamleider of als je liever een eigen onderneming wil in plaats van werken voor een baas. Weet je nog niet wat je moet kiezen? Ook dan kun je bij SVO terecht. Met onze BOL-opleidingen leiden we je breed op tot de foodprofessional van de toekomst.

Praktijklessen
Bij SVO zijn we heel praktisch ingericht. Dat betekent dat je veel praktijkles krijgt als je een opleiding volgt bij ons. Wat je ’s ochtends in de theorieles leert, breng je ’s middags in praktijk.

Tijdens de praktijkles geeft een docent tips en leert jou hoe je bijvoorbeeld gerechten of producten bereidt voor klanten. Zo ben je goed voorbereid op je stage of op je werk.

Wil jij thuis of op school ervaren hoe een praktijkles van SVO eraan toegaat? Dat kan!

Wij komen graag langs bij jou op school om aan de hele klas een gastles te geven. Liever thuis in de keuken bezig? Kijk dan naar onze doe-lesjes.

Gastlessen
Wil jij dat SVO bij jouw school langskomt? Om een gastles te geven nemen we contact op met jouw school. Kun jij ons laten weten op welke school je zit? Dan regelen wij het verder.

Vraag een gastles aan via communicatie@svo.nl

Doelessen
Hieronder vind je een tweetal doe-lesjes die onze docenten hebben opgenomen. Jij kunt thuis meedoen met de lesjes. Zo ervaar je al een beetje hoe onze praktijklessen gaan.

Enthousiast?
Vond je het leuk om de doe-lesjes mee te doen? Kom dan eens langs voor een een-op-eengesprek. Dan kun je, digitaal of live, langskomen bij SVO. Wij vertellen je meer over de school en jij kunt al je vragen stellen. Kom je in het echt langs? Dan krijg je ook vast een rondleiding door het gebouw!

 

Vraag hier een een-op-eengesprek aan