30 juni 2022

Het SVO inspiratie-event

Datum

30 juni 2022

Tijd

09:00 - 17:00

Adres

Westkanaaldijk 7 3542 DA Utrecht

De vacatures winnen het van de werkzoekenden. Personeel is schaars en daarmee groeien mensen uit tot je belangrijkste kapitaal. Als werkgever zoek je continu naar manieren om te vinden en te binden. SVO vakopleiding food gelooft in ontwikkeling op elke leeftijd en in iedere functie. Lekker blijven boeien dus.

Word een magneet voor personeel. Een gelukkige werknemer is meer dan een goed cao. Samen met SVO bied je ontwikkelkansen en relevantie. Houd je mensen aan boord met persoonlijke groei en toekomstperspectief.

We nodigen je van harte uit voor ons inspiratie-event ‘Lekker Boeien’ op donderdag 30 juni waar we je graag voeden op het gebied van…

Kennen
Tijdens de interactieve plenaire sessies gaan we het gesprek aan over de huidige arbeidsmarkt en de trends in de wereld van food en hospitality. Raak geïnspireerd en geprikkeld om het verschil te maken voor potentiële, nieuwe en bestaande collega’s.

Kunnen
Leer door te doen. Ervaar de opleidingen van SVO zelf. Stel je eigen programma met korte praktijkgerichte workshops samen. Ontdek een nieuw ambacht, ga in gesprek met docenten of breid je netwerk uit door collega’s uit de branche te ontmoeten.

Kijk hier voor het complete programma van sprekers en workshops en schrijf je in!

Ontdek hoe jij relevant en aantrekkelijk blijft. Kom donderdag 30 juni van 9:00 tot 17:00 uur naar het SVO inspiratie-event ‘Lekker Boeien’ in DeFabrique in Maarssen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]