Family

Family: enjoy, food & drinks

Niets is zo fijn als thuiskomen. Thuis bij je familie. Hier ben je altijd welkom. Een hapje mee eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Thuis is het gezellig en hebben we aandacht voor elkaar.

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.

Waarom bij Family een opleiding volgen?

Family groeit en jij kunt meegroeien! Er komen steeds meer vestigingen bij en wellicht ontstaat er een mooie kans om zelf ondernemer te worden. Hoe gaaf!?

Het werken bij Family is zó divers, dat geen dag hetzelfde is. En je leert ontzettend veel. Niet alleen krijg je kennis over producten, bereidingen, maar zeker ook samen een prestatie neerzetten. Ook als mens zul je groeien!

Welke opleidingen kun je allemaal volgen?

Via SVO vakopleiding food kun je de volgende opleidingen volgen:

Zo ziet jouw opleiding eruit

Handen uit de mouwen
Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf Family. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Leer het van de expert
Onze docenten komen uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied.

Persoonlijk
Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Ervaringen uitwisselen
Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.