Foodmaster

Foodmaster - Onze frituurcultuur, een stukje Nederlands trots

Foodmaster is er voor en door echte snackfans, al ruim 20 jaar. We verkopen jaarlijks ruim 400.000 kroketten en 2,5 miljoen porties friet vanuit bijna 50 vestigingen verspreid over het land. En dat is dan nog maar een klein gedeelte van het assortiment. Een assortiment waar we trots op zijn, want bij ons gaat er alleen maar kwaliteit over de toonbank. Door te werken met friet en snacks van A-merken en versproducten van onze lokale partner VHC smaakt het altijd goed bij Foodmaster.

Op de kaart staan herkenbare producten, maar regelmatig verrassen we jou met nieuwe smaakcombinaties. Denk aan burgers en frites specials die inspelen op het seizoen of een lekkere snack-sauscombinatie.

Afhalen en bezorgen
Het afhalen van een frietje op een vaste dag in het weekend is een traditie die al vele jaren een begrip is in Nederland. Maar tijden veranderen en Foodmaster veranderd mee. Natuurlijk zijn we er nog steeds voor het traditionele afhaalmoment, maar bijna alle vestigingen bezorgen jouw bestelling inmiddels ook thuis. Dat doen we in 80% van de gevallen met een e-bike, want naast goed voor onze snackfans zijn we ook graag goed voor de wereld.

Waarom bij Foodmaster een opleiding volgen?

Het klinkt heel cliché, maar er is geen dag hetzelfde. Omdat we bij Foodmaster niet alleen gasten krijgen die afhalen, doen we ook veel aan bezorgen. Soms is het druk en moet je met elkaar er even ‘hard aan trekken’. Maar er is altijd ruimte voor de fun met je collega’s.

Jij kunt meegroeien met de groei van de organisatie! Er komen steeds meer vestigingen bij en wellicht wil je zelf ooit ondernemer te worden. Dat kan bij Foodmaster. Hoe tof!?

Welke opleidingen kun je allemaal volgen?

Via SVO vakopleiding food kun je de volgende opleidingen volgen:

Zo ziet jouw opleiding eruit

Handen uit de mouwen
Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf Family. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Leer het van de expert
Onze docenten komen uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied.

Persoonlijk
Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Ervaringen uitwisselen
Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.