Kom studeren in Heerhugowaard

Loop eens een dagje mee bij mbo-opleiding SVO vakopleiding food in Heerhugowaard

Weet je al ongeveer welke mbo-opleiding je wil gaan volgen, maar twijfel je nog? Dan is de beste manier om een opleiding te ervaren door een dagje mee te lopen op de locatie waar je eventueel wil studeren. Je wordt de hele dag begeleid door een student of docent van SVO en hij/zij kan al je vragen beantwoorden. Proef de sfeer van onze kleinschalige, persoonlijke school met echte vakdocenten en maak dan de juiste keuze.

Een dagje meelopen? Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De lekkerste mbo-opleiding van Heerhugowaard

Heb je altijd al willen werken met de lekkerste ingrediënten en vind je het leuk om te leren in de praktijk? Dan is een opleiding bij SVO vakopleiding food misschien wel iets voor jou. Wij laten je kennis maken met de wereld van eten & drinken. Of je nu slager, fast food medewerker of manager van een restaurant wil worden, bij SVO word je opgeleid tot dé food professional van de toekomst.

Wij zijn een echte vakschool. Dit betekent dat je les krijgt van ervaren vakdocenten die de praktijk zelf door en door kennen. Het team in Heerhugowaard bestaat uit 11 personen en 3 externe docenten. De lessen zijn altijd leerzaam en gezellig tegelijk. Voordeel van onze kleinschalig locatie is dat we dicht bij de student en hun begeleiders staan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Zo leiden we echte food professionals op met veel kansen op de arbeidsmarkt.

 

Wat voor mbo-opleiding kies je?

BOL

Bij SVO Heerhugowaard zijn er helaas geen BOL-opleidingen om te volgen.

BBL

Wil je graag werken en leren combineren? Bij ons leer je vier dagen in de praktijk en krijg je één dag in de week theorie.

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Persoonlijke aandacht, vakdocenten uit de praktijk, kleinschalige omgeving en theorie als aanvulling op de praktijk. Jouw diploma is écht geld waard! Meer weten? Download direct de BBL-brochure.

 

De locatie in Heerhugowaard

We zitten al 15 jaar aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen en heeft op de bovenste verdieping 2 grote, 3 kleine lokalen en een kantine. Hier worden hoofdzakelijk theorielessen aangeboden

Op de begane grond hebben we naast het toetslokaal een geïntegreerd praktijklokaal waar alle praktijklessen worden aangeboden en uitgevoerd. Beneden zijn diverse flexplekken te vinden.

De locatie is voor onze studenten eenvoudig te bereiken per auto en fiets, daarnaast is het ongeveer 8 minuutjes lopen vanuit het bus/trein stadion Heerhugowaard. Ook is er een kleine parkeergelegenheid.

 

Kom naar onze open avond

Wil je SVO Heerhugowaard zelf ervaren? Kom dan naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven! Wandel lekker rond, stel al je vragen aan docenten en leerlingen, krijg een rondleiding en proef de sfeer van SVO Heerhugowaard. We kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met de wereld van eten en drinken.