Keuzegids mbo 2020: Koksopleidingen SVO beste in regio Utrecht

15 januari 2020 Algemeen Out of home

Afgelopen week is de Keuzegids mbo 2020 gepubliceerd. Onze koksopleidingen worden in regio West (Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland) als beste beoordeeld met een totaalscore van 85. Deze opleidingen krijgen van de MBO Keuzegids het kwaliteitszegel, dit wil zeggen dat deze opleidingen tot de beste van het land behoren. Al meerdere jaren op rij worden de koksopleidingen van SVO als beste beoordeeld.

 

Op een ranglijst van 16 vakscholen staat SVO op de 9e plek. In het vakgebied Horeca & Toerisme heeft SVO als landelijke opleider een totaalscore van 68 gehaald, regionaal gezien staat SVO met haar opleidingen in de top 3 per regio. In het vakgebied Voeding & Vers heeft SVO als landelijke opleider een totaalscore van 70 gehaald. We krijgen complimenten voor de nuttige, afwisselende lessen en de goede docenten. De toetsing is op orde en de sfeer op school is goed. Kijkend naar de totaalscores van mbo-instellingen in dit vakgebied staat SVO eveneens in de top 3 per regio.

De Keuzegids mbo biedt een onafhankelijke vergelijking van alle mbo-opleidingen, dit jaar voor het eerst ingedeeld naar regio.