Kwalitaria

Kwalitaria: Natuurlijk de lekkerste

Aangenaam, wij zijn Kwalitaria. Een cafetariaformule, maar dan net even anders dan dat je gewend bent. We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. ‘Natuurlijk de lekkerste’ noemen we dat. Zo werken we waar mogelijk met duurzaam vlees van Hollandse bodem, plofkipvrije producten, verse weidemelk en we voegen steeds meer vegetarische gerechten toe aan ons assortiment. Dat smaakt naar meer, vind je ook niet?

Met ruim 130 vestigingen in heel Nederland is de kans groot dat er ook een Kwalitaria bij jou in de buurt zit. We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Dat geldt voor onze gasten maar óók voor al onze medewerkers. Een fijne werksfeer en afwisselende werkzaamheden staan dan ook bovenaan ons menu. Geen dag is hetzelfde, dus er is veel te leren!

 

Lekker belangrijk! Hierom zou je wat ons betreft een opleiding moeten volgen:

  • Plezier in je werk is essentieel en als je het ons vraagt is persoonlijke ontwikkeling op dat gebied het belangrijkste ingrediënt. Het volgen van een opleiding biedt perspectief voor de toekomst; je bent klaar om door te groeien en stappen te maken. Zo zijn we bij Kwalitaria altijd op zoek naar goede medewerkers, leidinggevenden en bedrijfsleiders. En wat zeg je van een eigen Kwalitaria over een aantal jaar? Dat zijn nog eens smakelijke dingen om naartoe te werken!
  • Hallo extra vakkennis! En daarmee ook: Hallo betere kwaliteit van dienstverlening. Kortom, jij blij, wij blij en onze gasten blij. Reken dus maar dat jij bij Kwalitaria goede begeleiding krijgt. Je hebt je eigen leermeester en krijgt de aandacht die je verdient. En die bonk extra zelfvertrouwen die de opleiding oplevert is ook mooi meegenomen!

 

Welke opleidingen kun je allemaal volgen?

Via SVO vakopleiding food kun je de volgende opleidingen volgen:

Zo ziet jouw opleiding eruit

Handen uit de mouwen
Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf Kwalitaria. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Leer het van de expert
Onze docenten komen uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied.

Persoonlijk
Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Ervaringen uitwisselen
Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Meer informatie

Zie jij de volgende stap wel zitten? De opleidingsadviseur van SVO vakopleiding food vertelt je graag meer over onze mbo-opleidingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.