Nieuws
Agenda
Vacatures
Over SVO
Bedrijven
Contact
Opleidingen
Trainingen
Studenten
Mijn SVO
Home
/
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Blijf op de hoogte!
Wis selectie
Categorie
Algemeen
BOL
Out of home
Supermarkt
Versspeciaalzaak
Voedingsindustrie
Jaar
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
80 - 96 van 128
Sorteren op
Standaard
Naam oplopend
Naam aflopend
Populariteit
Vakopleiding vis geeft boost aan service Vishandel De Marlijn
29 maart 2019
Versspeciaalzaak
SVO-studenten in gesprek met politici tijdens DemoCrazy festival
12 maart 2019
Algemeen
BOL
Inspirerende keuzedelen voor bredere kijk op het vak
7 maart 2019
Algemeen
Out of home
Supermarkt
Versspeciaalzaak
Voedingsindustrie
Verandering Nederlands team IYBC
24 januari 2019
Algemeen
Versspeciaalzaak
Van student vastgoed tot opvolger slagerij
10 januari 2019
Versspeciaalzaak
SVO betekent voor mij…
9 januari 2019
Algemeen
Versspeciaalzaak
SVO 3e opleider in vakgebied Voeding & vers
18 december 2018
Algemeen
SVO-student Dylan van Leeuwen kijkt uit naar IYBC
30 november 2018
Algemeen
Versspeciaalzaak
Staatssecretaris Mona Keijzer opent Ondernemersacademie Food
26 november 2018
Algemeen
SVO start mbo-opleiding Verkoopmedewerker vis op Volendam
20 november 2018
Versspeciaalzaak
Praktijkbegeleiders bepalend voor succes studenten
22 oktober 2018
Algemeen
“Visstudenten coachen is de mooiste uitdaging”
9 oktober 2018
Versspeciaalzaak
“Docentschap net zo mooi als het slagersvak”
8 oktober 2018
Algemeen
Versspeciaalzaak
Oud-voorzitter College van Bestuur Johan Noltes overleden
4 oktober 2018
Algemeen
SVO betekent voor mij....
27 september 2018
Algemeen
Supermarkt
Nederlands team International Young Butchers’ Competition 2019 bekend
10 september 2018
Algemeen
Versspeciaalzaak
Pagina:
« Vorige
1
…
4
5
6
7
8
Volgende »
Schrijf je in voor de SVO-nieuwsbrief
Versturen
Schrijf je in voor de SVO nieuwsbrief
×
Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Ik ben geïnteresseerd in de volgende onderwerpen *
--
Alle onderwerpen
BOL
Fastservice
Horeca
Versspeciaalzaak
Supermarkt
Voedingsindustrie
Decanen / scholen
Ik heb het
Privacy- en cookiebeleid
gelezen en ga ermee akkoord
Versturen