Ontdek SVO

Je kan ons op meerdere manieren leren kennen. Denk aan een rondleiding of een online kennismaking.

Leer SVO kennen

Wil je meer weten over SVO? Maak een afspraak om langs te komen op 20 april!

  • Krijg een rondleiding door de school
  • Stel al je vragen aan de docenten en studenten
  • Ontdek of SVO bij jou in de smaak valt
  • Schrijf je gelijk in als je het bevalt

Schrijf je HIER in voor de open dag bij jou in de buurt.

 

Wat kun je verwachten bij SVO?

SVO is een kleinschalige opleider, waarbij vakmanschap centraal staat. We werken met kleine klassen en geven elke student veel persoonlijke aandacht.

 

Jouw docenten komen uit de praktijk en weten wat er écht belangrijk is in de praktijk. Wat je ’s ochtends leert, pas je ’s middags toe in een praktijkles.

 

Welke banen zijn er in de wereld van eten en drinken?

Met een opleiding van SVO kun je echt van alles worden. Van medewerker in een speciaalzaak tot manager in een supermarkt. En wat denk je van het werken in een keuken of van het beginnen van je eigen onderneming?

Al bijna 100 jaar leren we onze studenten alles in de wereld van de versspeciaalzaak, foodservice, supermarkt en voedingsindustrie. Daarnaast bieden we ook BOL-opleidingen aan, waarin je de hele wereld van eten en drinken leert kennen.

Kies je voor BOL …?

We hebben BOL-opleidingen van niveau 2 tot niveau 4. Bij een BOL-opleiding ga je vier dagen in de week naar school en ben je één dag in de week vrij. De weken les worden afgewisseld met leuke stages.

 

 

Of voor BBL?

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Bij een BBL-opleiding ben je vier dagen in de week aan het werk en is er één dag les. Dit kan theorie- of praktijkles zijn.

 

 

Wil je SVO beter ontdekken?

We stellen ons graag aan je voor. Kom naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven en kom de sfeer op onze school proeven!