Food & Hospitality

Praktische informatie

  • Duur

    De opleiding duurt 2 jaar.

  • Instroomeisen

    Een afgeronde vmbo-opleiding basis op mbo-opleiding op niveau entree.

  • Startmoment

    Bij voldoende aanmeldingen start de opleiding in augustus 2020.

  • Niveau

    2
  • Type onderwijs

    BOL
  • Cursusgeld*

    € 1.168
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    ** wijzigingen voorbehouden
Toon kostenoverzicht

Kosten 2019 - 2020

Schoolkosten* Prijs (€)

Lesgeld DUO (geen btw)
(als op 1 augustus 2019 18 jaar of ouder)

1.168**

Overige kosten

N.t.b.

* Wijzigingen voorbehouden ** Per schooljaar

Ben jij op zoek naar een opleiding in food, maar weet je nog niet welke richting je op wilt? Ben je gastvrij en behulpzaam en werk je graag met je handen? Dan is de opleiding Food & Hospitality echt iets voor jou. Je leert de foodbranche kennen en gaat veel zelf aan de slag met producten.

Dit leer je

  • Kijkje in de keuken

    Je leert de wereld van food kennen

  • Praktijk

    Je gaat aan de slag met foodproducten

  • Hospitality

    Je leert hoe je gastvrij kunt werken. Hoe ga je met klachten om?

Dit leer je

  • Kijkje in de keuken

    Je leert de wereld van food kennen

  • Praktijk

    Je gaat aan de slag met foodproducten

  • Hospitality

    Je leert hoe je gastvrij kunt werken. Hoe ga je met klachten om?

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je weet wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt gebruiken

  • Je kunt aan de slag bij foodbedrijven als cafetaria's, koffiezaken, broodjeszaken, of pannenkoekenrestaurants

  • Je kunt doorstromen naar een BOL- of BBL-opleiding op niveau 3

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Foodcruise

    Je kijkt veel in de keuken van foodbedrijven

  • Stages

    Je loopt stages waarbij je stage-opdrachten doet. Zo ga je meteen aan de slag met wat je geleerd hebt.

  • Handen uit de mouwen

    Je krijgt natuurlijk theorielessen, maar hebt ook veel les in de praktijk.

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Foodcruise

    Je kijkt veel in de keuken van foodbedrijven

  • Stages

    Je loopt stages waarbij je stage-opdrachten doet. Zo ga je meteen aan de slag met wat je geleerd hebt.

  • Handen uit de mouwen

    Je krijgt natuurlijk theorielessen, maar hebt ook veel les in de praktijk.

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Houten

Houten

SVO vakopleiding food

Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Meld je dan direct aan!

Aanmelden
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?