Logistiek medewerker versindustrie

Praktische informatie

  • Duur/tijd

    Twee jaar. Met werkervaring of de juiste vooropleiding kun je de opleiding in gemiddeld een jaar afronden.

  • Startmoment

    Starten kan bij voldoende aanmeldingen in de week van 27 augustus 2018 en in januari 2019. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.

  • In-company

    In overleg kunnen we deze opleiding ook aanbieden binnen het bedrijf waar jij werkt.

  • Niveau

    2
  • Type onderwijs

    BBL
  • Cursusgeld*

    € 240
    * indien 18 jaar of ouder
  • Materiaalkosten**

    € 601
    ** wijzigingen voorbehouden
Toon kostenoverzicht

Kosten 2018 - 2019

Schoolkosten* Prijs (€)

Wettelijk cursusgeld (geen btw)
(als op 1 augustus 2018 18 jaar of ouder)

240**

Content- en licentiekosten Elektronische leeromgeving

345**

GPS-licenties Nederlands en rekenen (incl. boeken)

72**

Materiaalkosten maximaal (incl. btw)

184**

Verplicht

Kleding (pet en jas)

104,70

Handling en verzendkosten

15

Optioneel

Food mocs schoenen

55,10

Ringband en schrijfblok

9,40

* Wijzigingen voorbehouden ** Per schooljaar

Laptop
Om de opleiding te volgen, adviseren we je om een laptop te gebruiken. De minimale specificaties vind je in de opleidingsgids via www.svo.nl/studenten.

Subsidies
Voor werkgevers die een BBL-student begeleiden, is er subsidie mogelijk.
Kijk voor meer informatie op www.svo.nl/subsidie.

Als logistiek medewerker weet jij precies hoe het werkt in je bedrijf. Je weet hoe producten gemaakt worden en welke stappen daarvoor gezet moeten worden. Je ontvangt goederen, beoordeelt de kwaliteit en slaat ze op. Ook het verwerken van orders hoort bij je werk: jij verzamelt producten en maakt ze veilig verzendklaar.
Zo zorg je met de opleiding logistiek medewerker
versindustrie elke dag weer
voor tevreden klanten.

Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma medewerker versindustrie (crebonummer 25568).

Bekijk hier de leaflet van de opleiding.

'Ik weet nu beter waar ik over praat'
Jordy van den Berg
Nico Sluis vleeswaren BV

Dit leer je

  • Kwaliteit

    Goederen ontvangen, formulieren invullen en kwaliteit beoordelen. Goed reageren bij afwijkingen. Correct verdelen naar productie en opslag.

  • Hygiëne

    Schoon en veilig werken.

  • Verzenden

    Het verwerken van orders. Producten verzamelen en verzendklaar maken. Zicht op het proces en het signaleren van verbeterpunten.

  • Werkhouding

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit leer je

  • Kwaliteit

    Goederen ontvangen, formulieren invullen en kwaliteit beoordelen. Goed reageren bij afwijkingen. Correct verdelen naar productie en opslag.

  • Hygiëne

    Schoon en veilig werken.

  • Verzenden

    Het verwerken van orders. Producten verzamelen en verzendklaar maken. Zicht op het proces en het signaleren van verbeterpunten.

  • Werkhouding

    Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dit kun je er mee

Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;

  • Je hebt een goed inzicht in de routing van producten in het bedrijf.

  • Je hebt alle kennis in huis om goederen te ontvangen, te verzamelen en op te slaan.

  • Je kijkt kritisch naar het proces dat producten in jouw bedrijf doormaken en signaleert verbeterpunten.

Zo ziet jouw opleiding er uit

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

  • Handen uit de mouwen

    Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Persoonlijk

    Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

  • Leer het van een expert

    Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.

  • Ervaringen uitwisselen

    Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Hier kun je deze opleiding volgen

SVO Heerhugowaard

Heerhugowaard

SVO vakopleiding food

W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

SVO Rijswijk

Rijswijk

SVO vakopleiding food

Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

SVO Zwolle

Zwolle

SVO vakopleiding food

Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

SVO Houten

Houten

SVO vakopleiding food

Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81

Ik ben er uit

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven
LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?