Praktische informatie
-
Duur/tijd
De opleiding duurt 2 jaar. Heb je werkervaring of de juiste vooropleiding dan rond je de opleiding gemiddeld in 1 jaar af.
-
Startmoment
Starten kan bij voldoende aanmeldingen in de week van 21 januari en in augustus 2019. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.
-
Vooropleiding
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.
Kijk voor meer informatie over aanname en intake onder de tab Studenten.
-
Niveau
2 -
Type onderwijs
BBL -
Cursusgeld*
€ 240* indien 18 jaar of ouder -
Materiaalkosten**
€ 677** wijzigingen voorbehouden
Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt verwerkt. Dat is het werk van een productiemedewerker vleesbewerking. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid: dat is waar het om draait in jouw vak. Met de opleiding productiemedewerker vleesbewerking bereik je dit.
Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma medewerker versindustrie (crebonummer 25568).

Dit leer je
-
Productie
Inzicht in het productieproces. Bewerkt en verwerkt versproducten
-
Hygiëne
Op orde houden van de eigen werkplek
-
Kwaliteit
Bewaken van de kwaliteit en het uitvoeren van proces- en productcontroles
-
Functioneren
Werkhouding en instelling. Nederlands en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden
Dit leer je
Dit kun je er mee
Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;
-
Je hebt inzicht in het productieproces en levert hieraan een positieve bijdrage.
-
Je beschikt over alle vaardigheden om je werk optimaal uit te voeren.
-
Je hebt een goede productkennis en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder leren?
Je kunt hierna doorstromen naar onze mbo-opleiding Allround medewerker versindustrie (niveau 3).
Lees verderZo ziet jouw opleiding er uit
-
Handen uit de mouwen
Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).
-
Persoonlijk
Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.
-
Leer het van een expert
Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.
-
Ervaringen uitwisselen
Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.
-
Handen uit de mouwen
Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).
-
Persoonlijk
Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.
-
Leer het van een expert
Onze docenten komen uit de praktijk. Zij hebben ervaring met het werken met versproducten en zijn experts op hun vakgebied.
-
Ervaringen uitwisselen
Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en ook in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.
Hier kun je deze opleiding volgen

Heerhugowaard
SVO vakopleiding food
W.M. Dudokweg 78
1703 DC Heerhugowaard
030 275 81 81

Rijswijk
SVO vakopleiding food
Diepenhorstlaan 3
2288 EW RIJSWIJK
030 275 81 81

Zwolle
SVO vakopleiding food
Spui 2
8032 VS ZWOLLE
030 275 81 81

Houten
SVO vakopleiding food
Sleepboot 2
3991 CN HOUTEN
030 275 81 81
Ik ben er uit
Heb je je keuze gemaakt en weet je welke opleiding jij wilt starten? Meld je dan direct aan!
Aanmelden“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”
Wim Landwaart
Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk
Hoe word ik een leerbedrijf?