Werken bij SVO

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen via solliciteren@svo.nl.


SVO verkozen tot World-class Workplace

SVO is na een medewerkerstevredenheidsonderzoek verkozen tot World-class Workplace 2023/2024. Wij scoren enorm hoog op medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Dit onderzoek is een fantastische erkenning voor ons team en bevestigt onze toewijding aan het creëren van een uitstekende werkomgeving voor onze medewerkers. Onze medewerkers hebben toegang tot uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en we blijven investeren om hen te helpen bij hun professionele groei.

Uit onderzoek onder alle mbo-instellingen van Nederland blijkt zelfs dat SVO tot de top 3 behoort van de best scorende mbo-instellingen. Werken bij SVO betekent dus werken bij een goede werkgever.

Over SVO vakopleiding food

SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. SVO leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven, waaronder restaurants, foodserviceketens, cafetaria’s en andere foodservicebedrijven. SVO heeft een breed aanbod van BBL- en BOL-opleidingen en trainingen in food. Er zijn verschillende opleidingslocaties verspreid over het land en het servicekantoor van SVO is centraal gevestigd in Houten.

Werken bij SVO betekent werken met collega’s met liefde en passie voor food en voor het vak. Wij zijn doeners en houden van aanpakken. Onze docenten komen uit de praktijk en zijn expert op hun vakgebied. SVO is een kleinschalige opleider met persoonlijke aandacht voor studenten en deelnemers. In nauwe samenwerking met foodbedrijven stellen we onze opleidingen en trainingen samen. Op die manier blijft ons aanbod actueel en relevant want we weten wat er speelt in de branche.

Als je werkt bij SVO kom je terecht in een dynamische omgeving, zijn er verschillende scholingsmogelijkheden en kun je rekenen op diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao mbo.