Kom studeren in Rijswijk

Loop eens een dagje mee bij mbo-opleiding SVO vakopleiding food in Rijswijk

Weet je al ongeveer welke mbo-opleiding je wil gaan volgen, maar twijfel je nog? Dan is de beste manier om een opleiding te ervaren door een dagje mee te lopen op de locatie waar je eventueel wil studeren. Je wordt de hele dag begeleid door een student of docent van SVO en hij/zij kan al je vragen beantwoorden. Proef de sfeer van onze kleinschalige, persoonlijke school met echte vakdocenten en maak dan de juiste keuze.

Een dagje meelopen? Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

De lekkerste mbo-opleiding van Rijswijk

Heb je altijd al willen werken met de lekkerste ingrediënten en vind je het leuk om te leren in de praktijk? Dan is een opleiding bij SVO vakopleiding food wel iets voor jou. Wij laten je kennis maken met de wereld van eten & drinken. Of je nu slager, fast food medewerker of manager van een restaurant wil worden, bij SVO word je opgeleid tot dé food professional van de toekomst.

 

Wij zijn een echte vakschool. Dit betekent dat je les krijgt van ervaren vakdocenten die de praktijk zelf door en door kennen. De lessen zijn leerzaam en gezellig tegelijk. Door het kleinschalige onderwijs kent iedereen elkaar en is er veel 1-op-1 contact. Kwaliteitsonderwijs vind je bij SVO!

 

Wat voor mbo-opleiding kies je?

BOL

Je kunt met een BOL-opleiding bij SVO van alles worden: van food expert in een speciaalzaak tot manager in de supermarkt. En wat dacht je van werken in een keuken, in een groothandel of het hebben van je eigen onderneming?

Je wordt bij een BOL-opleiding breed opgeleid en je hoeft bij de start nog niet te weten wat je later wil worden. Daar kom je gedurende de opleiding vanzelf achter. Je gaat bij een BOL-opleiding vier dagen in de week naar school en op vrijdag ben je vrij. Je krijgt naast theorielessen veel les in een van de praktijklokalen. De weken school worden afgewisseld met leerzame stageperiodes. Wil je weten welke opleidingen we precies aanbieden? Download direct de BOL-brochure.

We hebben BOL-opleidingen van niveau 2 tot niveau 4. Als je je diploma hebt kun je meteen aan het werk óf je kunt doorstuderen op een niveau hoger of naar het hbo.

BBL

Ben je al iets bekender in de wereld van eten en drinken? En wil je graag werken en leren combineren? Bij ons leer je vier dagen in de praktijk en krijg je één dag in de week theorie.

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Persoonlijke aandacht, vakdocenten uit de praktijk, kleinschalige omgeving en theorie als aanvulling op de praktijk. Jouw diploma is écht geld waard! Meer weten? Download direct de BBL-brochure.

Neem zelf een kijkje op onze mbo-opleiding in Rijswijk

Onze locatie in Rijswijk is kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, in de les en daarbuiten. Op onze locatie hebben we alles om de foodspecialist van de toekomst te worden. Van een uitgebreide keuken en praktijklokalen met alle apparatuur tot ruimt ingerichte theorielokalen. SVO Rijswijk is een gezellige locatie waar de BOL-en BBL-studenten en docenten met plezier naar toe gaan. De school bevindt zich vlakbij verschillende winkelcentra waar je in de pauze makkelijk heenloopt. SVO Rijswijk is eenvoudig te voet (10 min) te bereiken of met de bus vanaf Rijswijk station.

Ontdek de school via onderstaande interactieve tour.

 

 

Kom naar onze open avond

Wil je SVO Rijswijk zelf ervaren? Kom dan naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven! Wandel lekker rond, stel al je vragen aan docenten en leerlingen, krijg een rondleiding en proef de sfeer van SVO Rijswijk. We kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met de wereld van eten en drinken.