Kom studeren in Rotterdam

Loop eens een dagje mee bij mbo-opleiding SVO vakopleiding food in Rotterdam

Weet je al ongeveer welke mbo-opleiding je wil gaan volgen, maar twijfel je nog? Dan is de beste manier om een opleiding te ervaren door een dagje mee te lopen op de locatie waar je eventueel wil studeren. Je wordt de hele dag begeleid door een student of docent van SVO en hij/zij kan al je vragen beantwoorden. Proef de sfeer van onze kleinschalige, persoonlijke school met echte vakdocenten en maak dan de juiste keuze.

Een dagje meelopen? Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De lekkerste mbo-opleiding van Rotterdam

Heb je altijd al willen werken met de lekkerste ingrediënten en vind je het leuk om te leren in de praktijk? Dan is een opleiding bij SVO vakopleiding food wel iets voor jou.

Wij laten je kennis maken met de wereld van eten & drinken. Of je nu slager, fast food medewerker of manager van een restaurant wil worden, bij SVO word je opgeleid tot dé food professional van de toekomst.

Wij zijn een echte vakschool. Dit betekent dat je les krijgt van ervaren vakdocenten die de praktijk zelf door en door kennen. De lessen zijn leerzaam en gezellig tegelijk. Door het kleinschalige onderwijs kent iedereen elkaar en is er veel 1-op-1 contact.

 

Wat voor mbo-opleiding kies je?

BOL

Je kunt met een BOL-opleiding bij SVO van alles worden: van food expert in een speciaalzaak tot manager in de supermarkt. En wat dacht je van werken in een keuken, in een groothandel of het hebben van je eigen onderneming?

Je wordt bij een BOL-opleiding breed opgeleid en je hoeft bij de start nog niet te weten wat je later wil worden. Daar kom je gedurende de opleiding vanzelf achter. Je gaat bij een BOL-opleiding vier dagen in de week naar school en op vrijdag ben je vrij. Je krijgt naast theorielessen veel les in een van de praktijklokalen. De weken school worden afgewisseld met leerzame stageperiodes. Wil je weten welke opleidingen we precies aanbieden? Download direct de BOL-brochure.

We hebben BOL-opleidingen van niveau 2 tot niveau 4. Als je je diploma hebt kun je meteen aan het werk óf je kunt doorstuderen op een niveau hoger of naar het hbo.

BBL

Ben je al iets bekender in de wereld van eten en drinken? En wil je graag werken en leren combineren? Bij ons leer je vier dagen in de praktijk en krijg je één dag in de week theorie.

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Persoonlijke aandacht, vakdocenten uit de praktijk, kleinschalige omgeving en theorie als aanvulling op de praktijk. Jouw diploma is écht geld waard! Meer weten? Download direct de BBL-brochure.

Neem zelf een kijkje op onze mbo-opleiding in Rotterdam

SVO Rotterdam is gevestigd in een van de meest inspirerende foodlocaties van Nederland, namelijk de Markthal in hartje Rotterdam. De ideale locatie dus voor een vakopleiding in eten & drinken. We zitten sinds 2020 in de Markthal dus alles is nog lekker nieuw en modern. Naast de theorielokalen hebben we een heerlijke open keuken waar de praktijklessen worden gegeven.

Ontdek de school via onderstaande interactieve tour.

 

Kom naar onze open dag

Wil je SVO Rotterdam zelf ervaren? Kom dan naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven! Wandel lekker rond, stel al je vragen aan docenten en leerlingen, krijg een rondleiding en proef de sfeer van SVO Rotterdam. We kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met de wereld van eten en drinken.