Samenwerkings-verbanden

Ontwikkeld met onze partners

Bij SVO vinden we het belangrijk dat het aanbod naadloos aansluit op de praktijk. Juist daarom werken wij nauw samen met diverse opleidingsorganisaties en brancheorganisaties:

 

Samenwerkingsinitiatieven

SVO is betrokken bij diverse initiatieven in verschillende branches:

  • Expertisecentrum voor het Slagersambacht: Het expertisecentrum is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken. Deze stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers. Bezoek de website voor meer informatie: www.expertisecentrumslagersambacht.nl
  • Ondernemersacademie Food: De Ondernemersacademie food is opgericht in opdracht van SVO vakopleiding food in samenwerking met de KNS, Koninklijke Nederlandse Slagers, met als doel toekomstige foodondernemers alle competenties mee te geven om een nieuwe foodonderneming te starten of een bestaande ambachtelijke slagerij over te nemen en uit te bouwen. Meer informatie is te vinden op: www.ondernemersacademiefood.nl of bekijk hier een video over de Ondernemersacademie Food.
  • Opleidingscentrum Food Wine Hospitalty: Een samenwerkingsverband tussen SVH, Wijntraining Online, Horeca Academie en SVO dat staat voor Professionele SVH erkende horeca opleidingen. Hierin kunnen wij een volledig aanbod bieden van bedienings- keukenassistent, barista of leermeester tot SVH register Vinoloog/sommelier. Ontdek het aanbod en meer informatie via de website.

 

Ontdek de bedrijfsspecifieke trajecten

Een van de speerpunten van SVO is maatwerk. Juist daarom ontwikkelen we samen met onze partners verschillende in-company trainingen en opleidingen. Dit zijn bedrijfsspecifieke trainingen of opleidingen die geheel op maat worden gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op de werkwijze van onze partners en de doelen die zij willen bereiken op het gebied het opleiden en ontwikkelen van hun medewerkers. Hieronder een greep uit een aantal van deze in-company trajecten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw eigen in-company traject? Neem via deze link eenvoudig contact met ons op via de SVO food academy.

Verhage

Met ruim 42 vestigingen is Verhage een welbekend begrip in Nederland. Parttime of fulltime, jong of oud. Iedereen die wil investeren in zichzelf en zijn of haar toekomst is bij Verhage aan het juiste adres. SVO heeft Verhage geholpen met het opzetten van een eigen opleidingscentrum (VOC) voor medewerkers en franchisenemers. Ontdek jouw toekomst bij Verhage.

 

 

McDonald’s Academy

McDonald’s wil het beste en grootste opleidingsbedrijf van Nederland zijn. Daarom hebben we de McDonald’s Academy ontwikkeld, die de medewerkers van McDonald’s de kans biedt een mbo-opleiding te volgen.

Valk Exclusief Academy

Het Van der Valk concern behoort met meer dan honderd hotels tot een van de grootste en bekendste horecabedrijven van Nederland. Zie jij een toekomst in de horeca zitten, of wil jij nóg beter worden in jouw vak? Volg dan een van de mbo-opleidingen bij Valk Exclusief Academy.

Domino's

Domino’s is het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld. Ze groeien enorm, houden ervan om onze successen te vieren en houden van een beetje competitie! Past dit wel bij jou? Ontdek jouw opleiding bij Domino’s.

 

Bakker Bart

Bij Bakker Bart werken mensen die bevlogen, enthousiast en vol passie zijn. Vakmensen met ieder zijn eigen expertise en talent. Het is niet voor niks al 7 jaar op rij de Beste Winkelketen Food to Go. Ontdek jouw mogelijkheden bij Bakker Bart!

Kwalitaria

Kwalitaria is een cafetariaformule, maar dan net even anders dan dat je gewend bent. Ze staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met Kwalitaria is een Kwalitaria Academy ontwikkeld om de vakkennis mee te geven van niveau 1 tot 4.

KFC

Wie kipbucket zegt, zegt KFC. Of je nou op zoek bent naar een leuke bijbaan of een interessante carrière, bij KFC haal je altijd het beste uit jezelf, maak je het verschil voor anderen en heb je plezier in je werk. Samen met KFC bieden we geweldige trainingen aan om zowel je start bij KFC als je loopbaan vleugels te geven. Ontdek jouw opleiding bij KFC.

New York Pizza

Met meer dan 200 franchisevestigingen in Nederland is New York Pizza de grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en afhalen van vers bereide, warme pizza’s en pasta’s. Samen met New York Pizza leren we jou om een echte kenner te worden van deze damn tasty pizza’s.

De Beren

Wat ooit begon met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een professionele formule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Bij De Beren willen ze dat iedereen zich welkom voelt bij De Beren, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Kom jij het team van de Beren versterken?

Family

Family is een van de mooiste eethuisformule van Nederland. Samen genieten, van (h)eerlijke producten en maaltijden op ieder moment van de dag. Medewerkers krijgen de kans om te groeien als mens. Join the Family en volg een opleiding!

Foodmaster

Foodmaster is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Je bestelt er de lekkerste friet, snacks, burgers en shakes. Voor afhalen of bezorgen. Altijd lekker, gemakkelijk en snel. Volg een opleiding en wordt onderdeel van het team!

Gaan wij samen aan de slag?

Ben jij na het zien van deze prachtige initiatieven en samenwerkingen ook benieuwd wat SVO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem via deze link eenvoudig contact met ons op via de SVO food academy om vrijblijvend naar de mogelijkheden te kijken.