Simon Dragt wint twee sterren met winkelpresentatie en klantvriendelijkheid

14 december 2016 Versspeciaalzaak

Voor De Echte Groenteman Simon Dragt uit Vollenhove is 2016 een prima jaar. De zaak viert niet alleen haar 25–jarig jubileum, maar scoorde ook nog eens twee sterren tijdens de landelijke verkiezing Groenteman met Ster.

Twee jaar geleden verbouwde Simon Dragt nog zijn hele winkel en de zaak draait prima. “We proberen altijd vooruitstrevend te zijn en als er een nieuwe ontwikkeling is, gaan we daar graag in mee”, vertelt Simon. “Ook investeren we regelmatig in opleidingen. Ik volgde zelf de training Succesvol ondernemen marketing bij SVO vakopleiding food en collega’s doorliepen de training Voedingsadviseur AGF van SVO, om meer te leren over gezondheid en voeding. Het is belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de laatste trends.”

Verrassing
Simon is enthousiast over zijn deelname aan Groenteman met Ster. “De lat lag hoog en ik was benieuwd hoe onze zaak ervoor stond”, zegt Simon. “Ik hoopte dat we tenminste één ster zouden winnen, maar tot onze verrassing kregen we er twee. En met een 8,5 is de derde ster niet ver weg, dan gaat het echt om de puntjes op de i.” De jury was positief over de presentatie van de winkel, de kwaliteit van de producten en over de klantvriendelijkheid en kennis van de medewerkers. “Onze medewerkers weten veel en dat is deel van ons onderscheidend vermogen”, zegt Simon.