Studenten

Studentenraad

Studentenraad

SVO hecht veel waarde aan de inspraak van studenten en sinds begin 2012 heeft SVO haar eigen Studentenraad. Wil je lid worden van de raad of contact opnemen met de studenten in de SVO Studentenraad? Mail dan naar studentenraad@svo.nl.

Vind jij dat er iets beter kan bij SVO of zit je ergens mee? Je kunt terecht bij de Studentenraad SVO.

SVO Studentenraad: wij zijn er voor jou!

 

Mijn naam is Renze van den Berg en studeer voor Vakman ondernemer bij SVO in Zwolle.

Mijn plan is om later een eigen snackbar te beginnen, maar niet zo maar een… Het produceren van vlees kost veel water, en de dieren stoten veel CO2 uit. Dit is natuurlijk helemaal niet duurzaam. Daarom moeten we op zoek naar een alternatieve bron van dierlijke eiwitten. Ik denk dat we die kunnen halen uit insecten zoals meelwormen en krekels. Ik denk dat we de stap wat gemakkelijker kunnen maken door de insecten te verwerken in producten zoals kroketten, frikandellen.

Studentenraad_Bas van Bladel
Mijn naam is Bas van Bladel, ik ben 20 jaar oud. Ik werk bij ambachtelijke slagerij Timmermans in Helvoirt, een klein plaatsje tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg in. Ik werk hier sinds dit schooljaar met erg veel plezier. Daarnaast volg ik de opleiding tot Productiemedewerker slagerij in Best. Waar ik nog verder wil gaan leren tot Bedrijfsleider vers. Ik heb het hier erg naar mijn zin op school. Maar wil graag het onderwijs voor alle studenten verbeteren. Daarom heb ik me aangesloten bij de Studentenraad.

Mijn naam is Josan Burger, ik ben 19 jaar. Ik volg de opleiding Bedrijfsleider vers op de locatie Heerhugowaard. Ik werk sinds dit schooljaar bij Jilles Kramer slagerij in Broek op Langedijk (vlakbij Alkmaar). Daar heb ik het onwijs naar mijn zin en krijg ik de ruimte om onder andere nieuwe dingen te ontwikkelen wat goed samen gaat met mijn opleiding.

Ik wil door middel van mijn deelname aan de Studentenraad van SVO iets betekenen namens de studenten van SVO.

 

Mijn naam is Kiki Katsikas en ik ben 19 jaar en woon in Utrecht.  In 2016 ben ik in Houten aan mijn opleiding Generation Food bij SVO begonnen en wil er uiteindelijk een eigen restaurant mee openen. Verder hou ik ervan om met de foodsector bezig te zijn en er meer van te leren.

Door deel te nemen aan de Studentenraad  wil ik meer betekenen voor SVO en de studenten, zodat wij samen het onderwijs verbeteren.

Mijn naam is Ashley Kettenis en ik ben 23 jaar. Ik doe de opleiding 1ste Medewerker fastservice bij SVO in Zwolle. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, dansen zingen en uitgaan. Ik zit bij de landelijke Studentenraad voor de persoonlijke ervaring en om deze school beter te maken.
Studentenraad_Rick Knoester
Mijn naam is Rick Knoester, ik ben 19 jaar oud en ik werk in visspeciaalzaak Knoester in Zoetermeer. Ik volg de opleiding Bedrijfsleider vers bij SVO in Rijswijk. Leidinggevend werk is mijn passie en later zou ik dan ook graag bedrijfsleider of manager willen worden in een groot bedrijf.

Omdat ik dit leuk vind zit ik dus ook in de Studentenraad. Ook help ik graag andere mensen met hun vragen of behoeften/belangen als het gaat om school.

 

Mijn naam is Jeffrey Ruitenbach (voorzitter) en ik ben 25 jaar. Al heel mijn leven woon ik in  Deventer, maar ik hou ervan om andere steden te zien en daarom toer ik graag met mijn auto. Ik werk als manager bij McDonald’s Apeldoorn Zuid en hier gaat het erg goed. Ik heb de opleiding 1e Medewerker fastservice afgerond en volg nu de opleiding Bedrijfsleider fastservice. Een opleiding die me erg interesseert en die goed aansluit bij mijn huidige functie. Ik hoop in de toekomst nog verder te kunnen doorgroeien bij mijn huidige werkgever.

Ik heb mij aangesloten bij de Studentenraad om iets te betekenen voor onze studenten en voor SVO.

Mijn naam is Kees Verberne, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Asten-Heusden. Ik heb de opleiding Productiemedewerker afgerond bij SVO Roermond, en ik doe nu de opleiding Slager. Vijf dagen in de week ga ik met plezier werken bij de Keurslager Marcel Louwers in Asten. Ik hoop dat ik nog lang actief ben in dit prachtige vak en mezelf zo ver mogelijk te ontwikkelen.

 

Mijn naam is Thirza van der Vlist en ik ben 17 jaar oud. Ik vind voeding heel leuk omdat het een primaire levensbehoefte is en het is zo belangrijk in elke cultuur. Daarom wil ik er meer over weten en daarom volg ik de opleiding Generation Food bij SVO.

Verder vind ik economie en ondernemen heel leuk. Dat is ook een reden waarom ik mij heb aangemeld bij de Studentenraad en om iets te betekenen voor SVO. Zo kunnen we namens de studenten de school nog meer verbeteren.

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'