Studentenraad

SVO hecht veel waarde aan de inspraak van studenten en sinds begin 2012 heeft SVO haar eigen Studentenraad. Wil je lid worden van de raad of contact opnemen met de studenten in de SVO Studentenraad? Mail dan naar studentenraad@svo.nl.

Vind jij dat er iets beter kan bij SVO of zit je ergens mee? Je kunt terecht bij de Studentenraad SVO.

SVO Studentenraad: wij zijn er voor jou!

Mijn naam is Ashley Kettenis (voorzitter) en ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Op dit moment volg ik de opleiding Vakman Ondernemerschap bij SVO in Zwolle en zit in het laatste leerjaar. Zit in de leerlingenraad en studentenraad voor de persoonlijke ervaring en met als doel SVO te laten ontwikkelen tot een een betere scholengemeenschap. In mijn vrije tijd heb diverse creatieve hobby’s zoals schilderen, zingen en dansen.

 

Mijn naam is Renze van den Berg en studeer voor Vakman ondernemer bij SVO in Zwolle.

Mijn plan is om later een eigen snackbar te beginnen, maar niet zo maar een… Het produceren van vlees kost veel water, en de dieren stoten veel CO2 uit. Dit is natuurlijk helemaal niet duurzaam. Daarom moeten we op zoek naar een alternatieve bron van dierlijke eiwitten. Ik denk dat we die kunnen halen uit insecten zoals meelwormen en krekels. Ik denk dat we de stap wat gemakkelijker kunnen maken door de insecten te verwerken in producten zoals kroketten, frikandellen.


Mijn naam is Rick Knoester, ik ben 19 jaar oud en ik werk in visspeciaalzaak Knoester in Zoetermeer. Ik volg de opleiding Bedrijfsleider vers bij SVO in Rijswijk. Leidinggevend werk is mijn passie en later zou ik dan ook graag bedrijfsleider of manager willen worden in een groot bedrijf.

Omdat ik dit leuk vind zit ik dus ook in de studentenraad. Ook help ik graag andere mensen met hun vragen of behoeften/belangen als het gaat om school.

 

Mijn naam is Marjam Qureyshi en ik woon in Alkmaar en ik ben geboren in Teheran Iran. Ik ben werkzaam bij McDonald’s Hoorn en volgt bij SVO de opleiding Medewerker fastservice. De reden dat ik bij de studentenraad zit, is om mee te kunnen praten over verschillende dingen wat ons bezighoudt op school. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren en sporten en ik hou van gezelligheid.

 

Ik ben Marije van der Vlist en ik ben begin dit schooljaar gestart in de studentenraad. Ik zie ernaar uit om iets voor de studenten te kunnen betekenen dit jaar en er met elkaar voor te gaan om het beste uit onszelf te halen. Over mij persoonlijk kan ik je vertellen dat ik in Polsbroek woon samen met mijn ouders en twee zusjes. Ik werk in een koffietentje in Utrecht en in mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van afspreken met vriendjes en vriendinnetjes en dan al helemaal als we lekker uiteten gaan. Voor vragen mag je me altijd aanspreken!

Mijn naam is Kathy de Kruijk. Ik zit op school in Rijswijk. Hier zit in het laatste leerjaar van de opleiding Generation Food. Ik heb gekozen om in de studentenraad te gaan, omdat ik hoop samen met de studenten de school nog meer te verbeteren.