Studenten

Studentenraad

Studentenraad

SVO hecht veel waarde aan de inspraak van studenten en sinds begin 2012 heeft SVO haar eigen Studentenraad. Wil je lid worden van de raad of contact opnemen met de studenten in de SVO Studentenraad? Mail dan naar studentenraad@svo.nl.

Vind jij dat er iets beter kan bij SVO of zit je ergens mee? Je kunt terecht bij de Studentenraad SVO.

SVO Studentenraad: wij zijn er voor jou!

 

Mijn naam is Kiki Katsikas en ik ben 19 jaar en woon in Utrecht.  In 2016 ben ik in Houten aan mijn opleiding Generation Food bij SVO begonnen en wil er uiteindelijk een eigen restaurant mee openen. Verder hou ik ervan om met de foodsector bezig te zijn en er meer van te leren.

Door deel te nemen aan de studentenraad  wil ik meer betekenen voor SVO en de studenten, zodat wij samen het onderwijs verbeteren.

Mijn naam is Jeffrey Ruitenbach (voorzitter) en ik ben 25 jaar. Al heel mijn leven woon ik in  Deventer, maar ik hou ervan om andere steden te zien en daarom toer ik graag met mijn auto. Ik werk als manager bij McDonald’s Apeldoorn Zuid en hier gaat het erg goed. Ik heb de opleiding 1e Medewerker fastservice afgerond en volg nu de opleiding Bedrijfsleider fastservice. Een opleiding die me erg interesseert en die goed aansluit bij mijn huidige functie. Ik hoop in de toekomst nog verder te kunnen doorgroeien bij mijn huidige werkgever.

Ik heb mij aangesloten bij de studentenraad om iets te betekenen voor onze studenten en voor SVO.

Mijn naam is Bas van Veenendaal, ik ben 20 jaar oud en woon in Deventer. Ik volg de BOL-opleiding Generation Food in Zwolle. Na deze opleiding wil ik graag ondernemen (wat ik stiekem ook na school al doe).

Verder ben ik verliefd op de foodsector en vind ik alles mooi wat hierbij komt kijken. Met deze opleiding hoop ik hierover alles te leren, van grond tot mond!

Ik ben in de studentenraad gegaan omdat je door kritisch naar dingen in school te kijken je goede oplossingen kunt bedenken. Zo hoop ik de school en de opleiding die ik volg iedere keer een beetje beter te maken.

Mijn naam is Kees Verberne, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Asten-Heusden. Ik heb de opleiding Productiemedewerker afgerond bij SVO Roermond, en ik doe nu de opleiding Slager. Vijf dagen in de week ga ik met plezier werken bij de Keurslager Marcel Louwers in Asten. Ik hoop dat ik nog lang actief ben in dit prachtige vak en mezelf zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Mijn naam is Thirza van der Vlist en ik ben 17 jaar oud. Ik vind voeding heel leuk omdat het een primaire levensbehoefte is en het is zo belangrijk in elke cultuur. Daarom wil ik er meer over weten en daarom volg ik de opleiding Generation Food bij SVO.

Verder vind ik economie en ondernemen heel leuk. Dat is ook een reden waarom ik mij heb aangemeld bij de studentenraad en om iets te betekenen voor SVO. Zo kunnen we namens de studenten de school nog meer verbeteren.

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'