Studenten

Studentenraad

Studentenraad

SVO hecht veel waarde aan de inspraak van studenten en sinds begin 2012 heeft SVO haar eigen Studentenraad. Wil je lid worden van de raad of contact opnemen met de studenten in de SVO Studentenraad? Mail dan naar studentenraad@svo.nl.

Vind jij dat er iets beter kan bij SVO of zit je ergens mee? Je kunt terecht bij de Studentenraad SVO.

SVO Studentenraad: wij zijn er voor jou!

Mijn naam is Ashley Kettenis (voorzitter) en ik ben 23 jaar. Ik doe de opleiding 1ste Medewerker fastservice bij SVO in Zwolle. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, dansen zingen en uitgaan. Ik zit bij de landelijke Studentenraad voor de persoonlijke ervaring en om deze school beter te maken.

 

Mijn naam is Renze van den Berg en studeer voor Vakman ondernemer bij SVO in Zwolle.

Mijn plan is om later een eigen snackbar te beginnen, maar niet zo maar een… Het produceren van vlees kost veel water, en de dieren stoten veel CO2 uit. Dit is natuurlijk helemaal niet duurzaam. Daarom moeten we op zoek naar een alternatieve bron van dierlijke eiwitten. Ik denk dat we die kunnen halen uit insecten zoals meelwormen en krekels. Ik denk dat we de stap wat gemakkelijker kunnen maken door de insecten te verwerken in producten zoals kroketten, frikandellen.

Studentenraad_Bas van Bladel
Mijn naam is Bas van Bladel, ik ben 20 jaar oud. Ik werk bij ambachtelijke slagerij Timmermans in Helvoirt, een klein plaatsje tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg in. Ik werk hier sinds dit schooljaar met erg veel plezier. Daarnaast volg ik de opleiding tot Productiemedewerker slagerij in Best. Waar ik nog verder wil gaan leren tot Bedrijfsleider vers. Ik heb het hier erg naar mijn zin op school. Maar wil graag het onderwijs voor alle studenten verbeteren. Daarom heb ik me aangesloten bij de Studentenraad.
Studentenraad_Rick Knoester
Mijn naam is Rick Knoester, ik ben 19 jaar oud en ik werk in visspeciaalzaak Knoester in Zoetermeer. Ik volg de opleiding Bedrijfsleider vers bij SVO in Rijswijk. Leidinggevend werk is mijn passie en later zou ik dan ook graag bedrijfsleider of manager willen worden in een groot bedrijf.

Omdat ik dit leuk vind zit ik dus ook in de Studentenraad. Ook help ik graag andere mensen met hun vragen of behoeften/belangen als het gaat om school.

 

Mijn naam is Kees Verberne, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Asten-Heusden. Ik heb de opleiding Productiemedewerker afgerond bij SVO Roermond, en ik doe nu de opleiding Slager. Vijf dagen in de week ga ik met plezier werken bij de Keurslager Marcel Louwers in Asten. Ik hoop dat ik nog lang actief ben in dit prachtige vak en mezelf zo ver mogelijk te ontwikkelen.

 

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'