SVO 3e opleider in vakgebied Voeding & vers

18 december 2018 Algemeen

Vandaag heeft het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) de MBO Keuzegids 2019 uitgebracht. Deze gids bevat een uitgebreid overzicht van de Nederlandse mbo-opleidingen en een kwaliteitsvergelijking tussen de scholen. SVO vakopleiding food neemt met haar Kok en Zelfstandig werkend kok een 3e plaats in binnen het vakgebied Kok. Deze twee opleidingen krijgen het kwaliteitszegel Topopleiding 2019 waarmee wordt aangegeven dat deze opleidingen tot de beste van Nederland horen. Ook in het vakgebied Voeding & vers neemt SVO een 3e plaats in en in het vakgebied Horeca zijn we geëindigd op de 10e plaats. In de categorie ‘Vakcolleges’ neemt SVO de 7e plek in van de 15 vakscholen.

Bovenstaande gegevens komen uit de Keuzegids MBO 2019, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). Voor meer informatie: www.keuzegids.nl.