SVO-uitblinker Diana Waasdorp eindigt in top-4

16 oktober 2015 Algemeen Versspeciaalzaak

Donderdag 15 oktober vond in Nijkerk het uitblinkersgala plaats. Tijdens deze feestelijke avond werd de Landelijke Uitblinker 2015 bekend gemaakt. Visspecialist Diana Waasdorp is dan niet gekozen tot Landelijke Uitblinker maar voor SVO en de klanten van Diana is en blijft zij een topper.

Diana stond al in de top-10 door de talloze internetstemmen die op haar waren uitgebracht en de beoordeling van de eerste vakjury. Samen met de overige top-10 leden had Diana gisteren speeddates met een tweede vakjury en op basis daarvan werd de top-3 bepaald:

  • Diana Waasdorp van SVO vakopleiding food
  • Nick de Roo van ROC A12
  • Jordy van Tongeren van ROC Tilburg

De uitblinker van vorig jaar, Cassandra Winkels, maakt de vierde kandidaat bekend door een wildcard weg te geven: Rachelle Manuputty van ROC Mondriaan.

Deze top-4 presenteerde zich tijdens het gala aan de derde vakjury, Jan van Zijl, voorzitter MBO Raad, Fatima Razzak van JongerenOrganisatieBeroepsonderwijs en Japke van Groningen van De Vries Makkum, leerbedrijf 2015. Deze vakjury koos Jordy van Tongeren van ROC Tilburg tot Landelijke Uitblinker 2015. Het komende jaar zal Jordy het mbo als ambassadeur vertegenwoordigen.

Bent u in de buurt, ga dan zeker langs bij de viskiosk De Dolfijn op de Haarlemse Botermarkt. Hier kunt u Diana persoonlijk feliciteren en zien hoe de passie voor het vak haar tot een echte uitblinker maakt!