Ben je een jager en wil jij je zelf geschoten wild op een voedselveilige manier slachten en verwerken tot een aantrekkelijk eindproduct? Dan is deze training geschikt voor jou. Van schot tot bord!
Welke eindproducten haal je uit de ham van een varken? Welke runderrassen hebben een hoge kwaliteit? En hoe splits je de deksel bovenbil van een rund? Daar ga je in deze vakopleiding mee aan de slag.
Heb jij onlangs de stap gemaakt naar een leidinggevende rol? Ben je voor het eerst verantwoordelijk voor het aansturen van collega’s? Wil je leren hoe je effectief leidinggeeft? Dan is deze training iets voor jou! Je ontdekt wie jij als leidinggevende bent en hoe je op jouw manier anderen het best kunt aansturen.
Ben jij de foodprofessional die meer wil weten over kaas? Over hoe kaas wordt gemaakt en wat de samenstelling is van kaas? Welke keurmerken er zijn voor kaas? Hoe je kaas bewaard? En kwaliteitscontrole kunt doen? Kaas kunt snijden en verpakken? In e-learning Kennis van kaas komen deze onderwerpen aanbod.
In deze e-learning staat voedselveiligheid centraal. Als je werkt met voedingsmiddelen is kwaliteit en hygiëne erg belangrijk. Wat houdt kwaliteit in? Hoe werk je hygiënisch? Hoe voorkom je dat micro-organismen in het eindproduct terechtkomen?
De basistraining AGF is een digitaal no-nonsens inwerktraject voor medewerkers die geen ervaring hebben met AGF.
In deze training leer je de basiskneepjes van het vak poelier. Je gaat aan de slag met het bewerken en bereiden van kip en kalkoen. Daarnaast leer je alles over de verschillende rassen en soorten zodat je weet met welk verhaal jij jouw klanten te woord kan staan. De focus in de praktijktraining ligt op be- en verwerken van pluimvee. Dit zijn de meest voorkomende handelingen in een poeliersbedrijf. De overige onderwerpen zoals wild worden digitaal aangeboden.
Per 1 januari 2018 is in het kader van het certificatieschema IKB PSB de training ‘Verantwoord pluimveeladen’ in werking getreden. Draag jij zorg voor het laden van pluimvee? Dan is deze training een must. Je leert hoe je pluimvee kunt vangen op een manier waarbij de dieren zo min mogelijk pijn lijden en stress hebben.
Bij je aanmelding vermeld je jouw functie in de slachterij en concrete leervragen over wettelijke eisen omtrent dierenwelzijn in het slachthuis of het takenpakket van de functionaris dierenwelzijn. Je traint gericht om kennis en vaardigheden hieromtrent te verbeteren.
Je bent betrokken bij het slachtproces van dieren. Sinds 2013 ben je verplicht om het certificaat Dierwelzijn te behalen en kennis te hebben van het gedrag van dieren, het slachtproces en de regelgeving.
Pagina: 1 2 3 … 5 Volgende »