Training
Gecertificeerd productkeurmeester*

Praktische informatie

Als het gaat om het beoordelen van producten zijn er verschillende aspecten die daarbij komen kijken. De beoordelingsaspecten van de sensorische / organoleptische keuring komen uitgebreid aan bod door middel van voelen, proeven, ruiken en zien. Kennis over smaak, consistentie, samenstelling en productkwaliteit worden in deze training verdiept en je gaat je verder ontwikkelen op het gebied van productbeoordelingen. Ook het correct verwerken van de gegevens die vanuit de beoordelingen naar voren komen wordt behandeld.

Na het volgen van deze training ben je in staat om producten uit het versassortiment te beoordelen op criteria die de kwaliteit bepalen. Belangrijke competenties als vakman / producent, maar ook voor de rol van gecertificeerd productkeurmeester bij vakwedstrijden.

Bekijk hier de leaflet met meer informatie over deze training

 

* Over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht
Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken. Deze stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers.

 

 

Binnenkort start de training op onderstaande locatie.

  • SVO Houten" data-lazyload/>

    SVO Houten

    Sleepboot 2

    3991 CN HOUTEN

    030 275 81 81

    Route
    26 mrt | 9 apr | 23 apr | 7 mei 2020

Dit leer je

  • Verbreden kennis en vaardigheden

    Instructies, verdieping van theorie, productbeoordelingen en foutenanalyses zijn de rode draad in deze drie dagen.

Dit leer je

  • Verbreden kennis en vaardigheden

    Instructies, verdieping van theorie, productbeoordelingen en foutenanalyses zijn de rode draad in deze drie dagen.