Start in open inschrijving *

Gecertificeerd productkeurmeester*

Direct aanmelden

Kom je coronaproof langs
op een van onze locaties?

Als het gaat om het beoordelen van producten zijn er verschillende aspecten die daarbij komen kijken. De beoordelingsaspecten van de sensorische / organoleptische keuring komen uitgebreid aan bod door middel van voelen, proeven, ruiken en zien. Kennis over smaak, consistentie, samenstelling en productkwaliteit worden in deze training verdiept en je gaat je verder ontwikkelen op het gebied van productbeoordelingen. Ook het correct verwerken van de gegevens die vanuit de beoordelingen naar voren komen wordt behandeld.

Na het volgen van deze training ben je in staat om producten uit het versassortiment te beoordelen op criteria die de kwaliteit bepalen. Belangrijke competenties als vakman / producent, maar ook voor de rol van gecertificeerd productkeurmeester bij vakwedstrijden.

* Over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht
Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken. Deze stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers.

 

 

Dit leer je

Verbreden kennis en vaardigheden

Instructies, verdieping van theorie, productbeoordelingen en foutenanalyses zijn de rode draad in deze drie dagen.

Praktische informatie

Vier dagdelen van 13.30 tot 18.00 uur.

€ 680,- exclusief btw.
Verplicht lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen en ontvang je bij de start van de training op de locatie.

Het is mogelijk om bij Sovvb subsidie aan te vragen voor deze training. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op https://www.knsnet.nl/sovvb

De training start bij voldoende aanmeldingen in Houten. Voorlopig aanmelden is mogelijk, zodat we contact op kunnen nemen als een nieuwe datum bekend is.

Locaties

Houten

SVO vakopleiding food Sleepboot 2 3991 CN Houten telefoon 030 275 81 81