Vakopleiding AGF

Hoe zet je een goede seizoenspresentatie op? Wat adviseer je een horecaondernemer die jou vragen stelt over zijn nieuwe menukaart? Hoe bewaar je andijvie? Waarmee kun je witte asperges combineren? Je leert het in deze afwisselende en praktijkgerichte training.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Voor wie?

De training is bedoeld voor AGF-medewerkers die hun kennis & vaardigheden willen verdiepen en verbreden.

Voorkennis of ervaring nodig?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.
Wil je goed voorbereid starten, raden we aan om vooraf de e-learning AGF basis te volgen.

Aanpak

In deze training combineren we fysieke en online activiteiten waarbij de vaardigheden centraal staan. In totaal zijn er 10 fysieke bijeenkomsten. De trainingen worden ondersteund door diverse opdrachten en materialen die de deelnemer op eigen gelegenheid kan doorlopen.

 

Je resultaat

  • Je kunt klanten adviseren over uiteenlopende AGF-producten.
  • Je hebt uitgebreide kennis over o.a. de smaak, herkomst en houdbaarheid van producten.
  • Je weet klanten te adviseren over geschikte combinaties en alternatieven.
  • Je hebt basiskennis van hygiëne en voorraadbeheer.
  • Je weet hoe je op de hoogte kan blijven van actuele trends en ontwikkelingen in de AGF-branche.
  • Je bent onder ander in staat een promotiepresentatie, proeverij en seizoenspresentatie te bedenken, op te zetten in de winkel en weet jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.
Groenten
AGF
Seizoensproduct
Training groenten