Valk Exclusief Academy

Join the family!

Bij Van der Valk Exclusief kun je écht wat leren!
Het Van der Valk concern behoort met meer dan honderd hotels tot een van de grootste en bekendste horecabedrijven van Nederland. Werk je binnen een Van der Valk hotel dan kun je veel diversiteit aan werkzaamheden verwachten. Naast een groot à la carte restaurant is er in elke Van der Valk een live cooking restaurant en zijn er veel zalen waar vergaderingen, congressen, partijen, of bruiloften worden gegeven. Er is dus veel te leren en elke dag is anders!

Welke opleidingen kun je volgen bij Valk Exclusief Academy?
Zie jij een toekomst in de horeca zitten, of wil jij nóg beter worden in jouw vak? Volg dan een van de mbo-opleidingenbij Valk Exclusief. SVO vakopleiding food verzorgt de mbo-opleidingen voor Valk Exclusief Academy.

  • Kok (mbo-niveau 2): met jouw productkennis en creativiteit maak je de lekkerste gerechten. Of het nou salades en soepen, vlees, vis, vegetarisch, of desserts zin; jij weet er raad mee. Je stelt verrassende menu’s samen waarvan gasten zeker gaan genieten.
  • Zelfstandig werkend kok (mbo-niveau 3): jij bedenkt creatieve en innovatieve gerechten. Hebben gasten (dieet)wensen? Daar draai jij je hand niet voor om. Je kunt efficiënt inkopen en houdt het overzicht. Ook help je andere medewerkers bij hun werk.

Waarom een opleiding volgen bij Valk Exclusief Academy

  •  Wij vinden het belangrijk dat studenten zo veel mogelijk leren. Daarom zorgen wij voor goede begeleiding. Je krijgt een eigen leermeester die altijd voor je klaarstaat. Voor vragen, moeilijkheden en natuurlijk de taken kun je bij hem terecht.
  •  Binnen de regio zijn er verschillende Van der Valk hotels waarin je kunt werken. Zo zijn er leerbanen in Vianen, Utrecht en Houten. Je hoeft dus niet op zoek naar een leerbedrijf.
  •  Doordat wij als leerbedrijf precies weten wat je al geleerd hebt, kunnen we ervoor zorgen dat je blijft leren.
  • Van der Valk Exclusief is een groot concern, dus de kans op een baan is groot als je je opleiding bij SVO hebt afgerond.

 

Zo ziet jouw opleiding eruit

Handen uit de mouwen

Bij ons geen hele dagen theorie. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf Van der Valk hotel. Dit heet leren volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Leer het van de expert

Onze docenten komen uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient. Je wordt dan ook intensief begeleid door onze docenten en je mentor.

Ervaringen uitwisselen

Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en in groepjes. Zo wissel je ervaringen uit met andere studenten en leer je veel van elkaar.

Meer informatie
Zie jij de volgende stap wel zitten? De opleidingsadviseur van SVO vakopleiding food vertelt je graag meer over Valk Exclusief Academy. Neem voor meer informatie contact met ons op.