Brood & banket

Alles over brood en bake-off: uitgebreide productkennis, oog voor kwaliteit, het maken van een slim bakplan en goede presentatie: je leert het bij SVO met een broodopleiding.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Generation Food leidt foodprofessional van de toekomst op
    29 jan 2019

    Generation Food leidt foodprofessional van de toekomst op

    Vakspecialisten zijn belangrijk, maar de foodbranche heeft ook behoefte aan mensen die breder zijn opgeleid in de wereld van food….

    Lees verder

Vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners