Brood & banket
Alles over brood en bake-off: uitgebreide productkennis, oog voor kwaliteit, het maken van een slim bakplan en goede presentatie: je leert het bij SVO met een broodopleiding.
Een greep uit onze opleidingen & trainingen
-
opleiding
Verkoopmedewerker vers
Jij weet alles van de versproducten in de supermarkt, je bewerkt producten en adviseert klanten graag.
-
training
Assortiment Brood & Bake-off
Met jouw kennis van brood en bake-off kun je klanten goed adviseren. Je maakt het bakplan en kunt mooi presenteren.
-
training
Basistraining Praktijkbegeleider
Beter leren communiceren aan de hand van voorbeelden uit jouw eigen praktijk. Je ontwikkelt een eigen leiderschapsstijl.
“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”
Wim Landwaart
Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk
Hoe word ik een leerbedrijf?
SVO Actueel
Meer nieuws-
29 jan 2019
Generation Food leidt foodprofessional van de toekomst op
Lees verderVakspecialisten zijn belangrijk, maar de foodbranche heeft ook behoefte aan mensen die breder zijn opgeleid in de wereld van food….
Vacatures
Alle opleidingen & trainingen ‘Brood & banket’ (11)
Opleidingen (7)
Leerlijnen en doorstroommogelijkheden-
opleiding
Kwaliteitsmedewerker
BBL Niveau 4 -
opleiding
Allround medewerker versindustrie
BBL Niveau 3 -
opleiding
Generation Food
BOL Niveau 4 -
opleiding
Entree horeca, voeding en voedingsindustrie
BBL Niveau 1 -
opleiding
Operator versindustrie
BBL Niveau 2 -
opleiding
Logistiek medewerker versindustrie
BBL Niveau 2 -
opleiding
Productieleider
BBL Niveau 4