Brood & banket

Alles over brood en bake-off: uitgebreide productkennis, oog voor kwaliteit, het maken van een slim bakplan en goede presentatie: je leert het bij SVO met een broodopleiding.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Praktijkbegeleider bepalend voor succes studenten
    22 okt 2018

    Praktijkbegeleiders bepalend voor succes studenten

    Het opleiden van studenten in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) doen wij als SVO vakopleiding food niet alleen. De praktijkbegeleider in…

    Lees verder

Vacatures

  • Verkoopmedewerk(st)er

    Bakkerij de Versgaard

    Bekijk

    Verkoopmedewerker/ assistent ambachtelijke bakker

    M. Houben t.h.o.d.n. Bakker bart

    Bekijk

    Verkoopmedewerk(st)er Belegde Broodjes

    Hergo Slagerij Beethovenstraat

    Bekijk

    Ervaren bakker / teamleider

    Fresh Suppliers Bonaire

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners