Kaas & delicatesse

Kennis van kaassoorten. Snijden, verpakken en mooi presenteren. Schoon en veilig werken. Oog voor kwaliteit en de laatste trends: je leert het met een opleiding bij SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • 29 aug 2019

    Vernieuwde mbo entree-opleiding voor medewerkers in alle foodsectoren

    Jarenlang bood SVO vakopleiding food een mbo entree-opleiding voor medewerkers in de voedingsindustrie. Vorig jaar is de opleiding aangepast. Nu…

    Lees verder

Vacatures

  • slager en lekkerbek

    slagerij Jan Kater

    Bekijk

    Verkoopmedewerk(st)er Slagerij/ Traiteur

    Slagerij John de Roode Heemskerk

    Bekijk

    Verkoopmedewerkster

    Keurslager Cees Blokdijk

    Bekijk

    Chef Worstmakerij/vleesproductie

    Wild van Wild

    Bekijk

    allround slager/winkelslager

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners