Kaas & delicatesse

Kennis van kaassoorten. Snijden, verpakken en mooi presenteren. Schoon en veilig werken. Oog voor kwaliteit en de laatste trends: je leert het met een opleiding bij SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • SVO-studenten in gesprek met politici tijdens DemoCrazy festival
    12 mrt 2019

    SVO-studenten in gesprek met politici tijdens DemoCrazy festival

    SVO vakopleiding food Zwolle stond maandag 11 maart in het teken van het DemoCrazy festival. SVO-studenten gingen voor de les Loopbaan en…

    Lees verder

Vacatures

  • (Leerling) Slager Curacao

    Esperamos Supermarket

    Bekijk

    Leerling slager

    Keurslagerij M. van de Weg

    Bekijk

    Leerling vleesbewerker

    VSS Meat

    Bekijk

    leerling slager of slager

    Rob Pouw keurslager

    Bekijk

    Verkoopmedewerk(st)er M/V – Gorinchem

    VIon Retail Nederland B.V.

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners