Kaas & delicatesse

Kennis van kaassoorten. Snijden, verpakken en mooi presenteren. Schoon en veilig werken. Oog voor kwaliteit en de laatste trends: je leert het met een opleiding bij SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • SAmenwerkingsovereenkomst SVO_Gilde_BT_OVD
    13 jun 2019

    SVO en Gilde-BT/OVD verlengen samenwerking

    SVO vakopleiding food en Gilde-BT/OVD Opleidingen verlengen hun samenwerking voor drie jaar. Karel de Leest (voorzitter College van Bestuur SVO)…

    Lees verder

Vacatures

  • Winkelverkoop(st)er – winkelchef(in) in opleiding

    Schuitemaker's Vishandel BV

    Bekijk

    Leerling slager

    Slagerij-worstmakerij van Broekhuizen

    Bekijk

    Visspecialist

    Bekijk

    verkoopmedewerker

    Keurslagerij Erik Pinckaers

    Bekijk

    Chef slager

    Antro Werkt B.V.

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners