Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Beleef de BOL-opleiding Generation Food
    17 apr 2018

    Beleef de BOL-opleiding Generation Food

    Word jij de foodprofessional van de toekomst? Dan hebben we de mbo-opleiding voor jou: Generation Food leidt jou op tot…

    Lees verder

Vacatures

  • Keuken stage (BOL)

    Landal GreenParks

    Bekijk

    Productiekok

    Keurslagerij Verkleij

    Bekijk

    BBL Leerling Kok

    Landal GreenParks

    Bekijk

    keukenhulp/ verkoop medewerker

    keurslager dalhuisen

    Bekijk

    BBL Leerling Gastheer/Gastvrouw

    Landal GreenParks

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners

Segment