Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Handen uit de mouwen
    18 mrt 2019

    Uit eten in Houten

    Schuif je op donderdag 21 maart ook aan bij onze chef’s table op onze locatie in Houten? Onze koksstudenten hebben weer een…

    Lees verder

Vacatures

  • Allround medewerk(st)er

    Eetwinkel Stronkhorst, keurslager

    Bekijk

    Zelfstandig werkend kok

    Strandpark De Zeeuwse Kust

    Bekijk

    Canteen Intern

    Treatwell

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Segment