Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Praktijkbegeleider bepalend voor succes studenten
    22 okt 2018

    Praktijkbegeleiders bepalend voor succes studenten

    Het opleiden van studenten in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) doen wij als SVO vakopleiding food niet alleen. De praktijkbegeleider in…

    Lees verder

Vacatures

  • Kok/Traiteur

    Traiteurslagerij de Goeij

    Bekijk

    Productiekok

    Keurslagerij Verkleij

    Bekijk

    BBL Leerling Gastheer/Gastvrouw

    Landal GreenParks

    Bekijk

    kok/ keukenhulp

    Slagerij Rob van der Zalm

    Bekijk

    Leerling Keuken

    Hotel Ernst Sillem Hoeve

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Segment