Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • SVO-studenten leren adviseren over buiten koken
    4 nov 2019

    SVO-studenten leren adviseren over buiten koken

    Buiten koken is het standaard karbonaadje op de zomerse barbecue ver voorbij. Van kookpot en Kamado tot rookoven en Ofyr:…

    Lees verder

Vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Segment