Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Nieuws Creatieve studenten duiken in de wereld van food
    26 apr 2019

    Creatieve studenten duiken in de wereld van food

    Duiken in de wereld van food. Dit deden de creatieve studenten van vakschool Cibap uit Zwolle gisteren. Ze volgden daarbij…

    Lees verder

Vacatures

  • Allround medewerk(st)er

    Eetwinkel Stronkhorst, keurslager

    Bekijk

    Kok

    de With maaltijden

    Bekijk

    Zelfstandige Chef

    Hotel Le Panoramic

    Bekijk

    Keukenhulp (dagdiensten)

    Moekes Maaltijd

    Bekijk

    Winkelkok

    Plus van Reijen

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Segment