Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Alles over de opleiding zelfstandig werkend kok
    21 jun 2018

    Kom bij ons eten in Houten

    Het restaurant van onze school in Houten is op dinsdag- en woensdagavond geopend. Onze koks in opleiding bereiden dan een heerlijke 4-gangenmenu…

    Lees verder

Vacatures

  • Zelfstandig Werkend Kok / Traiteur

    Henk Aarts

    Bekijk

    Keukenhulp

    Moekes Maaltijd

    Bekijk

    Leerling Kok

    Hilton The Hague

    Bekijk

    Kok

    Slagerij Rob van der Zalm

    Bekijk

    Kok met de smaakpupillen op de juiste plek

    Keurslagerij Verkleij

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners

Segment