Koken

Goed koken doe je met kennis van producten en bereidingstechniek. Samenwerken en calculeren zijn ook belangrijke ingrediënten: je leert het bij de koksopleiding van SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • 29 aug 2019

    Vernieuwde mbo entree-opleiding voor medewerkers in alle foodsectoren

    Jarenlang bood SVO vakopleiding food een mbo entree-opleiding voor medewerkers in de voedingsindustrie. Vorig jaar is de opleiding aangepast. Nu…

    Lees verder

Vacatures

  • Zaterdag hulp

    Eugene de andere slager

    Bekijk

    (winkel)slager

    Slagerij de with

    Bekijk

    Ambitieuze (leerling) winkelslager

    Keurslagerij Ultee

    Bekijk

    Uitbener Rund

    eMVeFlex

    Bekijk

    (Productie)medewerker Food

    Food Specialties

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Segment