Vlees

Bewerken, bereiden, verpakken en verkopen. Schoon en veilig werken. Van het oude ambacht in de slagerij tot marketing via social media: je leert het met een opleiding bij SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • 16 apr 2019

    Training Productkeurmeester brengt productkwaliteit op hoger plan

    Het keuren van vleesproducten is een vak apart. Zorgvuldig proeven, ruiken, zien en voelen is nodig om een product tot…

    Lees verder

Vacatures

  • Winkelmedewerk(st)er

    Slagerij van Broekhuizen

    Bekijk

    Zelfstandig ondernemer (of in opleiding)

    VLEESCHMEESTER

    Bekijk

    (leerling)slager/ vleesbewerker (m/V)

    Slagerij-traiteur Bles

    Bekijk

    Verkoopmedewerk(st)er

    Keurslager de Haas

    Bekijk

    Winkelslager cq chefslager

    SLAGERIJ VAN DOORN V.O.F.

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners