Vlees

Bewerken, bereiden, verpakken en verkopen. Schoon en veilig werken. Van het oude ambacht in de slagerij tot marketing via social media: je leert het met een opleiding bij SVO.

LEERBEDRIJVEN

“Ik ben de schakel tussen theorie en praktijk”

Wim Landwaart

Eigenaar Landwaart Culinair, Maartensdijk

Hoe word ik een leerbedrijf?

SVO Actueel

Meer nieuws
  • Generation Food leidt foodprofessional van de toekomst op
    29 jan 2019

    Generation Food leidt foodprofessional van de toekomst op

    Vakspecialisten zijn belangrijk, maar de foodbranche heeft ook behoefte aan mensen die breder zijn opgeleid in de wereld van food….

    Lees verder

Vacatures

  • Slager/ worstmaker

    Slagerij van ‘t Oever

    Bekijk

    Fulltime verkoop medewerk(st)er

    Slagerij ten Wolde

    Bekijk

    Enthousiaste medewerker worstmakerij en winkel

    Keurslager de Mooy

    Bekijk

    verkoopmedewerker/ster – kok- traiteur

    Mevr.

    Bekijk

    Leerling-slager

    Keurslagerij Krijn van der Bent

    Bekijk
    Alle vacatures

Onze tevreden klanten

SVO voor bedrijven
Damon Versluis

Medewerker Fastservice
Flavours, Wageningen

‘Ik ben erg gegroeid in de werkzaamheden die ik doe. En dat vindt mijn baas ook.’

Remi Norbart

Productiemedewerker vers
Slagerij Graumans, Zundert

‘Wat ik op school leer, pas ik direct toe op mijn werk.’

Eline Klerks

1e Medewerker Fastservice
Bakker Bart, Waalwijk

‘Ik leerde dat mijn team sterker wordt, als ik stop met alles zelf te willen doen.'

Hamze El Hussein

Verkoopmedewerker vis
Makro, Delft

'Het is mijn droom om mijn eigen vishandel te beginnen.'

Onze partners