Wij zijn SVO

De mbo-vakopleider in de wereld van eten en drinken

Wij zijn SVO vakopleiding food. Bij ons leer je alles over de wereld van eten en drinken. We bieden mbo-opleidingen aan voor BBL-studenten op niveau entree t/m 4 en voor BOL studenten op niveau 3 en 4. Van foodbrede opleidingen zoals allround foodexpert tot specifieke opleidingen als visspecialist, traiteur, slager of foodservice manager. Bekijk alle opleidingen hier.

Bij SVO leer je door te doen. Alles wat je in de theorielessen leert, pas je daarna direct toe tijdens de praktijklessen. Je leert om nieuwe producten te ontwikkelen, en je bedenkt hoe je processen rond eten en drinken kunt verbeteren.


 

Manier van onderwijs

Het onderwijs is bij ons niet saai. Wist je dat je ook les krijgt met virtual reality of in een escape room? Zo wordt leren makkelijker én leuker.

Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Jouw ontwikkeling, daar gaat het om. Welke opleiding je ook kiest, je gaat altijd aan de slag met het ontwikkelen van je vakkennis en je persoonlijke vaardigheden. Zo leer je alles wat je later tijdens je werk nodig hebt.

 

Waarom kies je voor SVO?

  • Een kleinschalige school
  • Leer de theorie in de praktijk
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Vakdocenten die uit de praktijk komen
  • Je leert een écht vak

Kom je kennis maken?

Je bent van harte welkom om langs te komen op onze open avond. Klik op de button, kies een datum, vind een locatie bij jou in de buurt en meld je aan.

Tevreden studenten

Onze studenten geven SVO bij de site Job Monitor een hoog tevredenheidscijfer (een 4,2 uit 5). Studenten hebben het naar hun zin bij onze opleidingen en zijn te spreken over de kwaliteit van het onderwijs.