Wij zijn SVO

De mbo-vakopleider in de wereld van eten en drinken

Wat kan je verwachten bij SVO vakopleiding food?

SVO is een kleinschalige opleiding waarbij vakmanschap centraal staat. De docenten komen uit de praktijk en hebben dus allemaal praktijkervaring met het vak waarin ze lesgeven. Door kleine klassen kan er veel persoonlijke aandacht gegeven worden. Bij SVO is de theorie altijd ondersteunend aan de praktijk. Wat je ’s ochtends leert, pas je ’s middag toe in een praktijkles.

Met een opleiding van SVO kun je echt van alles worden: van medewerker in een speciaalzaak tot manager in een supermarkt. En wat denk je van het werken in een keuken of van het beginnen van je eigen onderneming? Al bijna 100 jaar leren we onze studenten alles in de wereld van de versspeciaalzaak, foodservice, supermarkt en voedingsindustrie.

 

 

Goed gewaardeerde opleider

Onze leerlingen geven SVO bij de site Job Monitor een hoog tevredenheidscijfer (een 4,2 uit 5). Studenten hebben het naar hun zin op onze opleidingen en zijn te spreken over de kwaliteit van het onderwijs.

 

 

Welke leerweg past er bij jou?

Bij SVO kun je kiezen uit een BOL of BBL opleiding. Wat is het verschil?

We hebben BOL-opleidingen van niveau 2 tot niveau 4. Bij een BOL-opleiding ga je vier dagen in de week naar school en ben je één dag in de week vrij. De weken les worden afgewisseld met leuke stages.

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Bij een BBL-opleiding ben je vier dagen in de week aan het werk en is er één dag les. Dit kan theorie- of praktijkles zijn.

 

 

Verder kennismaken

We stellen ons graag aan je voor. Kom naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven om de sfeer op onze school te proeven!