Decanen

SVO is dé vakschool voor mbo-studenten in de wereld van eten en drinken. Als vakschool bieden we BBL-opleidingen voor leerlingen die een van de ambachten willen doen in de food-sector. Hierbij kun je denken aan visspecialist, traiteur, kok, slager en nog veel meer. En we bieden een brede BOL-opleiding voor leerlingen die niet meteen een keuze willen maken.

Leerlingen met een ondernemersgeest kunnen ook hun hart ophalen bij SVO. We bieden verschillende richtingen aan waarmee studenten worden opgeleid om een eigen zaak te openen. Tijdens de opleiding focussen we ons op horeca- en foodzaken, maar met de kennis die de studenten opdoen tijdens een opleiding bij SVO kunnen ze nog alle kanten op als ze hun diploma hebben.

We bieden opleidingen aan voor de niveaus entree tot en met vier.

Wij onderscheiden ons door onze kleinschalige opleidingen en door veel persoonlijk contact tussen onze studenten, stagebedrijven en docenten. We willen het beste in onze studenten naar boven halen!

Ontdek de wereld van eten en drinken bij SVO!
We sturen in oktober of november onze brochures naar alle VO scholen met vmbo of havo. In de wereld van eten en drinken duiken kan ook middels een gastles of workshop. Onze docenten kunnen op de VO school of een SVO locatie een gastles of workshop verzorgen. De hele klas gaat aan de slag met het maken van een gerechtje of bereiden van een product. Na afloop eten we dat natuurlijk lekker samen op!

Zo is een gastles van SVO niet alleen goed als hulp bij het kiezen van een studie, maar ook educatief, leuk en gezellig. Bekijk alle mogelijkheden op onze menukaart voortgezet onderwijs of als je werkzaam bent op een praktijkschool.

Maatwerk kan ook! Neem dan contact met ons op. communicatie@svo.nl

Kom langs op 26 januari
De beste manier om SVO te ontdekken is door op 26 januari langs te komen op een van onze locaties tijdens onze open dag. Weten zij al welke opleiding ze willen gaan volgen? Dan is het ook al mogelijk om aan te melden. Voor al onze open dagen, bekijk onze flyer digitale flyer.

Heb je nog vragen?

Wij helpen graag! Je kunt ons tijdens werkuren bellen op: 030 275 81 81. Je kunt ook altijd een bericht sturen via het contactformulier.